Пакистанска телевизија: Трамп је Пакистанац

Након неколико година оптужби новоизабраног предсједника Америке Доналда Трампа да предсједник Барак Обама није рођен у Сједињеним Америчким Државама, сада се Трамп суочава са оптужбама о томе гдје је он рођен.

Свијет 13.11.2016 | 20:40
Пакистанска телевизија: Трамп је Пакистанац
Наиме, једна пакистанска телевизија тврди да је Трамп рођен у Пакистану.

"Вјеровали или не, предсједнички кандидат Доналд Трамп је рођен у Пакистану, а не у Америци," наведено је на урду језику на телевизијској мрежи Нео Неwс прошлог мјесеца у видеу који је постао виралан након Трампове изборне побједе 8. новембра 2016. године.

У извјештају се, који кружи друштвеним мрежама, спомиње Трампово рођење и његов "непознати живот" у Исламској републици Пакистан.

Како је истакнуто на Нео Неwсу, Трамп је рођен као Давуд Ибрахим Кан 1954. у регији Вазиристан која је сада под контролом талибана.

Након што су његови родитељи погинули у саобраћајној несрећи, британски капетан је малог Давуда одвео у Лондон, гдје је Трампа касније усвојила једна породица и одвела га у Америку.

Пакистанска мрежа Нео Неwс је чак објавила и фотографију наводног младог Трампа који је обучен у традиционалну пакистанску одјећу за дјечаке.

Иначе, уколико би то било истина, Трамп не би могао вршити дужност предсједника САД-а. Такође, након избора за предсједника Америке, пакистански премијер Наваз Шариф честитао је Трамп на његовој побједи.

Пакистански лидер је рекао да је Трамп "заиста тријумф америчког народа". Раније је Трамп говорио како је Обама рођен ван САД-а и да на тај начин нема право да буде предсједник - упркос чињеници да је рођен на Хавајима.

У септембру ове године је Трамп коначно признао да је Обама рођен у САД-у. "Амерички предсједник Барак Обама је рођен у САД-у", рекао је он на државној телевизији.

С обзиром на Трампову реторику током предизборне кампање у коју су били укључени и позиви на забрану уласка муслиманским имигрантима у САД-у, а затим и наводима како имигранте из земаља које су погођене тероризмом треба "екстремно провјеравати", вијест о Трампу као Пакистанцу је одјекнула свијетом и друштвене мреже брује о наводима пакистанске телевизије.

Извор: Н1

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

yугословен

13.11.2016 20:07

ОВА ЊЕГОВА ФРИЗУРА НЕ ГОВОРИ НА ДОБРО МОГУЦЕ ЈЕ ЈЕ ДА ЈЕ МУСЛИМАН ЕXТРЕМИСТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

13.11.2016 20:41

Осама бин Ладен је мислио унапријед. Прво гаравог Обаму а сад зутог Трампа. Инсталира им муслимане за председнике а они и не знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХМ

13.11.2016 20:46

Није. Ја мислим да је Трамп из Купреса,била једна кућа Трампа али одселили прије оног рата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуцо

13.11.2016 20:51

Мали зуцо је из Козарца........???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре зуцо

14.11.2016 10:55

Он је из п**е материне као и сви ми .