Навијачи БиХ се забављају у Атини: Хоћемо побједу!

Навијачи Босне и Херцеговине окупили су се у центру Атине, на Тргу Синтагма и околним улицама те се у добром расположењу забављају уочи вечерашње утакмице са Грчком.

Фудбал 13.11.2016 | 18:30
Навијачи БиХ се забављају у Атини: Хоћемо побједу!
Са заставама и шаловима БиХ направили су фини штимунг и засад није било ни најмањих проблема.Напротив, бх. навијачи наишли су на добродошлицу Грка.

Дио навијача БиХ посматрао је и данашњи маратон у Атини, гдје су поздрављени од осталих гледалаца. Сви су оптимисти и надају се побједи те се у неколико наврата улицама Атине данас скандирало: "Хоћемо побједу!"

Они мало песимистичнији који су допутовали у Атину да би бодрили БиХ вјерују у освајање бода с којим би изабраници селектора Мехмеда Баждаревића дошли у солидну позицију у борби за бараж Мундијала.

Ипак, како се ближи вечерашњи меч четвртог кола квалификација за Свјетско првенство "Русија 2018" на стадиону "Јоргос Караикакис" и око њега, примјетније су полицијске снаге.

Навијачи БиХ, њих око 900, биће смјештени у одвојеном сектору на стадиону, до којег ће из ширег центра града бити отпраћени под јаким полицијским обезбјеђењем.

Утакмица Грчка - БиХ игра се од 21.45 сати по локалном времену, односно 20.45 по нашем средњоевропском. Послије три одиграна кола, Белгија и Грчка имају по девет, БиХ шест, Естонија три, док су Кипар и Гибралтар без бодова.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Моке

13.11.2016 19:05

И ја ћу овако, само да се преселим у Њемачку да имам за карту.

ОДГОВОРИТЕ