Бане: Сада смо екипа која зна шта ради на терену

Капитен фудбалске репрезентације Бранислав Ивановић рекао је да је његова екипа заслужила бод против Велса и додао да је Србија одиграла јако добар меч.

Фудбал 13.11.2016 | 12:30
Бане: Сада смо екипа која зна шта ради на терену
Србија је играла нерешено 1:1 са Велсом у Кардифу, и тако остала непоражена после четири кола квалификација за Светско првенство.

"Бод против Велса је сигурно заслужен. Мислим да смо одиграли веома добру утакмицу, утакмицу у којој смо, невезано за грешку коју смо направили, доминирали. Контролисали смо утакмицу и зато остаје тај мали жал и мишљење да смо могли више", рекао је Ивановић новинарима после утакмице.

Велс је повео у 30. минуту голом Гарета Бејла, после велике грешке Матије Настасића.

"Мислим да смо ми екипа која у овом тренутку игра са самопоуздањем, која у сваком тренутку зна шта ради на терену, тако да те индивидуалне грешке које се дешавају у фудбалу нису утицале на нас што је још један позитиван сигнал", рекао је Ивановић.

Изједначење и бод Србији донео је Александар Митровић у 86. минуту.

"Мислим да Митар игра феноменално, да је сазрео као особа, као фудбалер. Душан Тадић је одиграо исто феноменално, са овом повредом... Невероватно је како је успео да остане на терену, а још и да одигра добро. Битно је за екипу да ти навални играчи имају велико самопоуздање, да желе, да имају идеју и то све даје велики резултат. Ми можемо још боље и надамо се да ће бити још боље", рекао је капитен Србије.

Србија је друга у Групи Д са осам бодова, два мање од водеће Ирске, два више од Велса, четири од Аустрије, шест од Грузије, а седам од последњепласиране Молдавије.

"Мислим да је Ирска екипа која игра боље утакмице на страни, одиграли су и против нас веома добро, ево сада су победили Аустрију. Наша група је уједначена и мислим да ће бити неизвесно до самог краја. Треба да останемо у врху и да сваку наредну утакмицу гледамо као најважнију. Утакмица против Грузије је веома битна, али о том потом...", рекао је Ивановић.

Србија ће у уторак играти пријатељску утакмицу против Украјине у Харкову, а наредну квалификациону 24. марта са Грузијом у Тбилисију.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар