Ово је град од 2.500.000 људи, а ми смо свјетски и европски прваци - ваљда смо заслужили више!

Вукашин Јовановић не крије разочарење посетом на стадиону Партизана...

Фудбал 11.11.2016 | 23:45
Ово је град од 2.500.000 људи, а ми смо свјетски и европски прваци - ваљда смо заслужили више!
Спекулисало се последњих дана доста о томе колико ће се људи окупити на стадиону Партизана како би подржало младу репрезентацију Србије у првој бараж утакмици против Норвешке. Једни су очекивали потпуни фијаско што се тиче посете, други добро попуњене трибине стадиона у Хумској - на крају није било ни овако ни онако. Просечних 10.000 људи као повод за нове дебате типа: Треба ли млада репрезентација да игра на празним стадионама у Београду или у неким фудбалскијим амбијентима по унутрашњости.

Вукашин Јовановић једини се од наших фудбалера осврнуо на вечерашњу посету...

"Хвала публици која нас је подржала, мада искрено, очекивали смо више људи на стадиону. Ипак је ово град од 2.500.000 људи, а ми смо светски и европски прваци. Ваљда смо заслужили више", као да се на тренутак запитао фудбалер Зенита пре него што је прокоментарисао сам меч.  

"О утакмици? Није ово било прелепо, али људи морају да схвате да се фудбал игра на резултат. Одиграли смо зрело, победили 2:0. То је добар резултат за нас. Они јесу дисциплинована екипа, међутим, смтрам да ми као шампиони Европе и света треба да гледамо само себе", кратко и јасно поручио је Јовановић. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар