Слободна Миланова „десетка“: Ко је сљедећи?!

Хонда иде сигурно, али није лако довести организатиора игре каквог на Сан Сиру желе...

Фудбал 13.11.2016 | 11:30
Слободна Миланова „десетка“: Ко је сљедећи?!
Јапански везиста Кеисуке Хонда (30) напустиће Милан у јануару и каријеру наставити у САД или Кини, преноси Тутоспорт.

Како наводи угледни лист, некадашни члан московског ЦСКА, има понуде неколико клубова из МЛС лиге, као и Шангај СИПГ-а, кога однедавно тренира Португалац Андре Виљаш Боаш.

Хонди уговор истиче у јуну, па Милан неће тражити велико обештећење, поготово што је у досадашњем делу сезоне одиграо само две утакмице.

Његовим одласком ослободиће се број 10, а главни кандидат да понесе дрес који су прославили Руд Гулит, Дејан Савићевић, Звонимир Бобан, Руи Коста, Клеренс Седорф и други је Шпанац Сеск Фабрегас из Челсија.

С друге стране, Росонери ће имати озбиљну конкуренцију у трци за потпис Фабрегаса, кога желе још Јувентус и Вест Хем.

Застоји преговора са везистом Зенита Акселом Вицелом, чији трансфер је летос пропао у последњи час, натерали су челнике Старе даме да се окрену другим решењима у упражњеној средини терена после одласка Пола Погбе и као једна о алтернатива се помиње упшраво Фабрегас, који нема минутажу код менаџера Антонија Контеа и практично је виђен за одлазак у зимском прелазном року.

Добра ствар за Јувентус је што би Сеск Фабрегас могао да наступа и у Лиги шампиона, јер Челси ове сезоне не игра у Европи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар