ЕЛ: Звезда дочекује Армани у Арени!

Кошаркаши Црвене звезде мтс биће домаћин Емпорио Арманију 17. новембра у највећој дворани на Балкану, Комбанк Арени.

Кошарка 11.11.2016 | 12:15
ЕЛ: Звезда дочекује Армани у Арени!
Меч 8. кола Евролиге, који представља и крај изузетно тешког периода у коме ће црвено-бели одиграти пет утакмица у распону од само 10 дана, на програму је у четвртак од 19 часова.

Након пређених 9000 километара, одласка у далеки Казањ, Загреба и одигране утакмице са Бамбергом у Немачкој, екипа Црвене звезде мтс враћа се у Београд у среду и одмах почиње припреме за још један врло важан меч против ове сезоне одличне екипе Емпорио Арманија. За дуел са италијанском екипом, црвено-бели ће за одмор и припрему имати само један дан.

"Зато ће подршка са трибина у четвртак 17.новембра бити неопходна како би уз пуне трибине црвено-бели савладали огроман напор, умор и забележили важну победу у Евролиги. Навијачи, дођите у Комбанк арену 17. новембра и будите уз црвено-беле, пружите им подршку и помоћ са трибина у врло важном тренутку! Црвена звезда те зове!", поручују црвено-бели.

Са Македонцима у понедељак

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграће меч 10. кола АБА лиге са екипом Карпош Соколи у понедељак 21. новембра уместо планиране недеље.

Нови формат Евролиге донео је огроман број утакмица кошаркашима Црвене звезде мтс. Црвено-бели ће само до краја новембра месеца одиграти још седам мечева, а ништа мање напорно неће бити ни у децембру. Наиме, у последњем месецу у 2016. години Звезда ће одиграти чак 10 мечева у 25 дана. Први са Жалгирисом 2. децембра у Београду, а последњи 27. децембра у престоници Србије са актуелним освајачем Евролиге, московским ЦСКА.

Пренатрпан календар морао је да донесе и одређене измене. Црвено-бели кошаркаши имају три меча у периоду од седам дана, а на том путу ће морати да превале огромну километражу на релацији Београд-Москва-Казањ-Москва-Загреб-Бамберг-Београд. С тога, термин одигравања меча са екипом Карпош Соколи померен је за један дан па ће се уместо првобитног термина 20. новембра од 18 часова, Звезда и Македонци састати у понедељак 21. новембра од 18 часова. Треба истаћи да ће кошаркаши Црвене звезде мтс само три дана касније играти меч у Истанбулу против Анадолу Ефеса.

Извор: Блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар