"Биће заокрета у америчкој политици"

Новинар Милован Јовановић је у гостовању у специјалноиј емисији Трамп Шоу Курир ТВ говорећи о америчком друштву и анализирајући исход избора у САД рекао да очекује промене у спољној политици Америке.

Србија 10.11.2016 | 07:01
"Биће заокрета у америчкој политици"
"Америчку спољну политику кројиће тројица кључних људи и то су Мајк Пенс, затим Пол Рајан и Мич Мек Конели Американци и америчко друштво лако прихватају нове ствари поготову уколико то доноси бољитак и због тога су америчко друштво и Америка најбољи на свету.

Међутим, поред тога што лако прихватају нове ствари постоји тројство које је непромењиво а то су Устав, демократија и вера у Бога. И то је оно што Америку чини најјачом светском силом", рекао је Јовановић.

Погледајте део гостовања Миће Јовановића:



Извор: Курир

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Кокуз

10.11.2016 07:00

Е мој Миловане, америчка вањска политика је јасна, њу никада неће, а нити може промијенити ни један амерички предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апиан из Александрије

10.11.2016 07:13

То су све заблуде. Нема никакве промјене америчке политике док год се војнички не поразе, као и све имерије. Може бити да овај словеначки зет покуша у томе, али неће се на власти одржати више од пола године, тј. до прве веће одлуке. Па сјетите се шта је Обама овећавао. Рекао је својим гласачима даће прво повући војнике из сјевера Африке. Наравно, није одржао ријеч, проширио своју империју, и остао на власти. Има да бира, или лагодан живот и послушност, или метак у чело. Значи, нема од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре алекс

10.11.2016 12:55

Трумп је креиран годинама унапријед и није изабран него постављен за то сто це бити. Систем за гласање је направљен тако да је лако са њим манипулисати и да је корумпиран. А направљен је да слузи само владајуцој богатој класи која то никад неце дозволит да се мијења.

Name

МИХАИЛО Микиц

10.11.2016 07:15

Америцку политику кроје и одредјују Тајни владари из сенке. Званицна администтација са Пресједником на целу дрзаве само је јавна испостава тајни друстава која владају Америком и свјетом. О томе говоре и дрзавни слузбеници који цесто пута остају и даље на својим радним мјестима у новој администрацији и поред промјене Пресједника и политицке партијске администрације. Тајни владари из сенке су прије 15 година преко цртаног филма од Симсонови најавили својим цлановима да це Трамп бити нови ПРЕСЈЕДНИК Америке. О томе имате и филм на интернету којег мозете да погледате а цију поруку многи ни сада не разумију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.11.2016 08:12

Михаило одлучи се једном или екавица или ијекавица! Ти као образовано свештено лице би требао знати да не постоји пресједник већ предсједник или председник.

Name

Инок Сава

10.11.2016 12:23

Михајило, Мики, Мики ... оволики. Свештено лице које се овдје доскора оглашавао ћирилицом, послуша Вука па пише ЛАТИНицом. Инок Сава за такве је велика "непознаница".

Name

мислим

10.11.2016 07:45

Све знамо ста мисли свијет и веле силе а о себи и својим мукама немамо појма дно дна смо достигли поред толике памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

10.11.2016 08:14

Каже новинар: "зато су Америка и америчко друштво најбољи!"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух бре

10.11.2016 09:26

Милован анализира политику Америке. Храброст за човека који није отишао даље од Београда и новинара треће лиге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

19.11.2016 00:44

Човек баљезга.... Управо приучени новинарко

Name

Тихи

10.11.2016 12:46

Овај нема појма о Америци. Америка није најдемократскија дрзава на свијет и једна је од најкорумпиранија дрзава у свијету гдје богати су изнад закона а сви остали су слуга тих истих..Трумп је постављен на власт јер има задатак да уради ствари које је урадио Бусх,, Цлинтон, Обама ..Ова тројица су унистили бомбама неколико дрзава , поубијали милион људи и дјеце.Сад је ред на трумпа да уради несто за своју дрзаву ..

ОДГОВОРИТЕ