Повратак Невена Суботића!

Српски дефанзивац опет у строју!

Фудбал 11.11.2016 | 11:30
Повратак Невена Суботића!
Са тренинга Борусије Дортмунд стиже лепа вест! Невен Суботић је први пут ове сезоне одрадио цео трениг са остатком тима!

Суботић је био ван строја од краја јула када је био подвргнут хируршком захватиу. Због тромбозе, Суботићу је том приликом извађенбо једно ребро. Пре двадесетак дана је почео са индивидуалним тренинзима, да би се данас први пут после неколико месеци прикључио саиграчима.

И то само неколицини јер је Томас Тухел на данашњем тренингу - што због репрезентативних обавеза, што због повреда - могао да рачуна само на 12 играча. Поред Суботића, тренирали су још Роман Вајденфелер, Хенрик Бонман, Марко Ројс, МарселШмелцер, Ерик Дурм, Гонзало Кастро, Андре Ширле, Емре Мор, Феликс Паслак, Адријан Рамос и Нури Сахин.  

Још се не зна да ли ће Суботић добити шансу код Тухела у јесењем делу сезоне с обзиром да се очекује да у јануару промени клуб, а следећа дестинација би могла да буде Премијер лига где му је прошлог лета због поменуте повреде пропао трансфер у Мидлзбро. Последњу утакмицу за Борусију, српски штопер је одиргао у марту. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар