Да ли је ово убица Јелене Марјановић?

Убица се јавно оглашавао поводом случаја и више пута је пред камерама говорио о убиству звијезде Гранда.

Србија 09.11.2016 | 22:32
Да ли је ово убица Јелене Марјановић?
Убица певачице Јелене Марјановић Крсмановић идентификован је и полиција зна ко је 2. априла починио стравично убиство на насипу Црвенка у Борчи.

Истрага је даноноћно трајала седам мјесеци. Инспектори су дошли до кључних сазнања у вези са мистериозним убиством Јелене Марјановић Крсмановић и открили су ко је починио злочин који не престаје да интригира српску јавност.

Наводно је ријеч о подвојеној личности, која је потпуно несвјесна шта је учинила.

"У питању је особа која пати од једног од најтежих поремећаја личности. Наиме, Јеленин убица је подвојена личност и он је потпуно несвјестан злочина који је починио. Он се уопште не сјећа да је убио пјевачицу, па самим тим се и не сјећа како и зашто је то учинио", тврди извор из истраге.

Колико је та особа несвјесна злочина који је починила, говори и и чињеница да је убица више пута након Јелениног убиства иступао у јавности.

"Оглашавао се поводом случаја више пута пред камерама и говорио о убиству звијезде “Гранда”. О убиству је причао без трунке кајања, питајући се ко је могао да почини тако гнусно убиство младе пјевачице и мајке маљолетног дјетета", каже извор “Курира”.

Саслушано је више од 300 људи који су били у контакту с пјевачицом и живе у Борчи и Црвенки.

"Неки од њих су привођени на информативни разговор неколико пута, док су одређени пролазили и полиграфска тестирања. Све је ово рађено да би се мјештани Борче евентуално присјетили нових детаља и тако помогли полицији у истрази", додај извор.

Полиција је утврдила да се убица не сјећа самог злочина.

"Све вријеме се понаша као особа која нема везе с тим, јер је убијеђен да он то није урадио. Полицајци су остали шокирани, пошто дуго у нашој пракси није забиљежен овакав случај", додаје саговорник.

Премијер Србије Александар Вучић је гостујући синоћ на РТС рекао да је полиција успјела да ријеши случај убиства пјевачице.

"Ми смо тај случај ријешили", поручио је синоћ Вучић.

Премијер је недавно објаснио и зашто убица није још ухапшен.

– Полиција зна све. Веома је важно и за државу да ријеши овај случај. Убиство Јелене Марјановић постало је државна тема. Тужилац, међутим, није задовољан прикупљеним доказима и зато убица још није ухапшен", рекао је недавно Вучић.

(Курир)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Крај

09.11.2016 14:10

И ово је прешло све границе популаризма. Остави те је нек почива у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

09.11.2016 14:15

Јес јес он само га треба разоткрити личи и на лопова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која патка!

09.11.2016 14:18

Насли некога у лудари...па га подваљују...

ОДГОВОРИТЕ
Name

катастрофа

10.11.2016 12:22

Које глупости пишете какву сте то будалу нашли луд неко зна да га је убио неко од мужеве родбине или неки гузоња па се не даје у јавност већ се тражи тешка будала да призна , каква полиција дали је неко направио било какав прекршај одмах је готов а убити тако фину жену и оставити дијете без мајке то је страшно а отац од њега ништа он ће себи наћи кобајаги утјеху или је већ нашао а јадна мајка да је жива бринула би за своје дијете и да је на крају свијета туга треба битангу убити и то праву што је убио а не потурену будалу,јадна њена мајка оде у гроб а да не сазна ко јој је убио кћерку.Људи имате ли ви дјецу шта то радите срам вас било. Полицијо,судије,адвокати и ви сви који сте на власти у врху што се оглашавате дајте у јавност да народ зна, чуди ме да тај није још кога убио па да није знао кад је такав као што пишете, како вас уопште није срамота писати глупости, кажете да је убиство Јеленино постало државна тема, да тужилац није задовољан прикупљеним доказима јадно и жалосно сви ви знате које мора да је нека велика чивија а не обични смртник који нема појма како и зашто убија. Драго дијете Јелена нека ти је лака ова наша црна земља а твојој кћерки све најбоље у животу желим и да буде понос на мајку и нека је бог чува од тих утвара и гатара и нека ти је срећо бог сами на помоћи од осталих нема ништа,немаш се дијете у кога уздати ко би ти помогао њега нема.

Name

Игор

09.11.2016 14:46

Хахахахахаха ми знамо али он јос не зна да је убица. Дај људи ста је ово. Јел ови стварно испипавају колико је народ глуп и испијеног мозга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ала

09.11.2016 15:17

Бас ала...

Name

катастрофа

10.11.2016 12:30

Е мој Игоре све је то тако како ти кажеш не дао бог да неко други нешто уради од црне сиротиње одмах би био ухапшен а гузоње су чудо, срамота је само што се оглашавају зна се па кад се зна што се не каже,како је дотични кад ништа не зна знао се вратити у узети сакривени предмет тај није ни глуп ни луд нити незна шта је урадио тај што је тако починио стравично убиство треба га под хитно смаћи да кобајаги у незнању неби некога поново убио

Name

Недјо2

09.11.2016 15:04

Јесте сигурно мени лици на оног Микица

ОДГОВОРИТЕ
Name

преписано

09.11.2016 17:22

Тако и код нас убију дјецака на ауто путу аутом,а онда надју будалу који призна да је он то урадио и министар казе ствар је затворена судки ресена

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

10.11.2016 11:41

Како се убица не сјећа ничега, а отишао је на мјесто убиства и узео сакривени предмет. Не причајте глупости о подвојеној личности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

10.11.2016 12:15

Јесте мајке ми, препознао сам га, хаха

ОДГОВОРИТЕ