СП - Муслин: Имају они Бејла, али имамо и ми адуте!

Селектор Србије Славољуб Муслин рекао је ће његова екипа против Велса у предстојећој утакмици квалификација за Светско првенство ићи на победу.

Фудбал 08.11.2016 | 15:00
СП - Муслин: Имају они Бејла, али имамо и ми адуте!
"Био бих задовољан с три бода, али наравно питање је како ће се утакмица одвијати и уколико они буду бољи, надиграју нас, у том случају могу да будем задовољан и с бодом. Ми ћемо и у овој утакмици ићи на победу и учинити све да додјемо до нова три бода и успешно наставимо пут ка Русији", рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

Фудбалери Србије окупили су се у Старој Пазови поводом припрема за утакмицу против Велса у Кардифу 12. новембра у квалификацијама за Светско првенство у Русији и пријатељски меч с Украјином три дана касније у Харкову.

Муслин је рекао да је атмосфера у репрезентацији на високом нивоу, као и да играчи имају више самопоуздања после три кола квалификација.

"У разговорима преко телефона сам закључио да су играчи расположени, а данас се то потврдило. Све иде како треба. Самопоуздање после две везане победе је на вишем нивоу и то ме изузетно радује", рекао је Муслин.

Упитан да ли га забрињава кадровска ситуација на позицији левог бека, Муслин је рекао да репрезентација поседује много квалитетних играча.

"То су редовни проблеми, имамо повреде Љубомира Фејсе и Јагоша Вуковића... Играли смо без (Немање) Матића, па и (Александра) Коларова, који опет неће играти, али смо опет успели да победјујемо. То нас није омело. Треба да наставимо да се боримо", рекао је он.

Муслин је навео да је стручни штаб добро анализирао Велс.

"Велс и ми имамо сличну игру. Анализирали смо их добро, знамо како треба да играмо против њих. Верујем да ћемо у наредна три дана успети све да увежбамо. Нећемо индивидуално много пажње обраћати на Бејла, који је у сјајној форми, постиже голове. Враћају им се из повреда Ремзи и Ален... Имамо и ми своје адуте и то ћемо управо покушати да урадимо", рекао је Муслин.

После три кола Србија је прва у Групи Д са седам бодова, колико има и Ирска, а Велс је трећи са два бода мање.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар