А пазите ово - Интер на љето враћа Муриња?!

Милански Интер наставља потрагу за новим тренером који ће наслиједити Франка де Бура, али италијански "Тутоспорт" је направио корак даље у будућности и на клупи нероазура од наредне сезоне "видио" Жозе Муриња.

Фудбал 06.11.2016 | 22:00
А пазите ово - Интер на љето враћа Муриња?!
Клуб са "Ђузепе Меаце" оптустио је Холанђанина послије 14 утакмица у новој сезони Серије А, од којих је пола изгубио, па сада прави "кастинг" за његовог насљедника.

Први пик у овом тренутку је бивши шеф струке Виљареала Марселињо Гарсија, који је "надмашио" Стефана Пиолија након синоћњег састанка.

Остали кандидати за новог тренера су Франческо Гвидолин, Витор Переира и Гус Хидинк, иако је холандски стручњак одбио да учествује у цијелој причи око интервјуа.

Према тврдњама "Тутоспорта", већ се у миланском клубу праве планови за наредну сезону који укључују и повратак Муриња.

"Специјални" је са црно-плавима 2010. године освојио "триплету" - Лигу шампиона, Скудето и Копа Италију прије одласка на клупу Реал Мадрида.

Тренутно се мучи као менаџер Манчестер јунајтеда и у енглеској Премијер лиги, као и у Лиги Европе.

Извјештаји у Италији сугеришу да Португалац уколико не успије да преокрене резултате са "црвеним ђаволима", а Интер не пронађе дугорочно рјешење на клупи, могао да се врати на "Меацу" на љето 2017. године.

Мурињо никад није порицао приврженост према Интеру што је било евидентно приликом његове посљедње посјете нероазурима прије неколико мјесеци.

Осим португласког стручњака, у медијима се као опција помиње и стратег Атлетико Мадрида Дијего Симеоне с обзиром да је "Чоло" добар дио играчке каријере провео у Интеру.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар