Полицајац је данима злостављао у ауту

Полицајац З. Ц. (43) из Алексинца ухапшен је због сумње да је шест дана силовао и иживљавао се над својом девојком З. Р. (46) из истог града.

Србија 04.11.2016 | 09:00
Полицајац је данима злостављао у ауту
З. Ц. је, како се претпоставља због болесне љубоморе, несрећну жену држао заточену пуна четири дана у свом аутомобилу на периферији Алексинца, а потом два дана у свом стану, приморавајући је на сексуалне односе!

 
"З. Ц. је био јако љубоморан, сумњао је да његова девојка има још неког, па ју је вероватно због тога присиљавао на учестале сексуалне односе. Све је почело 26. октобра, од када ју је, пошто су се нашли, држао заточену у колима на периферији Алексинца пуна четири дана. Он је, такође, све време седео са њом у колима да не би побегла и присиљавао је на секс на све могуће начине, па често и на понижавајуће" каже наш извор из истраге овог кривичног дела.

Жену је у аутомобилу физички и психички злостављао. Четири дана јој није давао ништа да једе, већ ју је изгладњивао.

"Она ништа није јела четири дана. Принуђивао ју је на секс по неколико пута у току дана. Она се опирала, али није вредело. У недељу, 30. октобра, после четири дана иживљавања у аутомобилу, повео ју је у његов стан где је наставио са малтретирањем и силовањем. Шутирао ју је по леђима, бубрезима, ударио јој је неколико шамара. Она га је молила све време да је пусти, али он није пристајао на то. Некако га је намолила 31. октобра, па је отишла својој кући" додаје наш саговорник.

Када је случај после одласка несрећне жене код лекара доспео до полиције, З. Ц. је приведен на саслушање. Суочен са оптужбама да је починио кривично дело, он је све негирао, правдајући се да је све било на добровољној основи. Тврдио је да није било никакве присиле или насиља. Одређено му је задржавање до 48 сати у полицији након чега ће уз кривичну пријаву бити спроведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

Очекује се да ће полицајац данас бити саслушан у тужилаштву, које ће се потом изјаснити да ли ће затражити одређивање притвора и покретање истраге.

Није смела да пријави

Када је несрећна жена дошла својој кући, није знала шта да ради, није смела никоме да се повери. Укућани, када су је видели измучену и претучену, наговорили су је да оде код лекара јер су били забринути за њено здравље.

Извор: Блиц

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Борац

04.11.2016 08:23

Да је у аутобусу па ајде и да пвјерујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

04.11.2016 08:26

Цовје ни своју зену немозе дрзати 6 дана затоцену

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Бн

06.11.2016 18:00

А тек свалерку или љубавницу.

Name

цупс

04.11.2016 08:50

Ста це бити кад га пусте послије 48 сати задрзавања ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

46

04.11.2016 13:09

Дјевојка од 46 љета......!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е стварно

05.11.2016 15:51

Добар је ако мозе по неколико пута на дан.Само није у реду сто је на силу. Ал` цетири дана седети у возилу,јос радити тако неке ствари.Не прихватљиво.

ОДГОВОРИТЕ