Ђоковић: Имас ми је тренер, а не гуру!

Новак Ђоковић демантовао је гласине да је ангажовао духовног вођу како би задржао прво место које му угрожава Енди Мари.

Тенис 04.11.2016 | 13:15
Ђоковић: Имас ми је тренер, а не гуру!
Најбољи тенисер света после неколико лоших месеци мора да стигне бар до финала Мастерса у Паризу како би остао испред Британца пред Завршни турнир сезоне.

Ђоковић је у Партиз стигао без главних тренера Бориса Бекера и Маријана Вајде, а у друштву Шпанца Хосеа Пепеа Имаса, кога су енглески медији прозвали "секташем".

Имас је некада био тенисер, најбољи ранг му је била 146. позиција у мају 1998. године, има тениску академију у Марбељи, а описију га као особу која промовише "приоритет личних осећања и емоција".

Ђоковић се појављује у видео на његовом сајту под називом "Љубав и мир", али Србин одбацује тврдње да му је Шпанац гуру за медитацију.

"Не знам где сте чули да је он гуру пре свега. Друго, он је већ неколико година део мог тима. Радио је и са мојим братом Марком. Цео живот је у тенису, драго ми је да је дошао ове недеље, заједно са мојим братом, да буде уз мене и ради са мном. Не желим да улазим у детаље, нема смисла. Цела ова прича је мени смешна, на крају дана људи могу да кажу шта год хоће, али нећу дати више простора спекулацијама. Он је овде са мном, део је мог тренерског тима и то је то", истакао је Ђоковић.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар