Ђоковић: Почело је како ваља, сутра је нови дан!

Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да је задовољан победом над Жилом Милером и тиме што је на високом нивоу почео Мастерс турнир у Паризу.

Тенис 03.11.2016 | 09:15
Ђоковић: Почело је како ваља, сутра је нови дан!
"Све је како ваља, што се тиче тела и игре, а узимајући у обзир да сам мало осцилирао, нисам имао пуно такмичарских мечева од Њујорка. Играо сам на високом, задовољавајућем и чврстом нивоу. Почело је како ваља, сутра је нови дан", рекао је Ђоковић.

Први тенисер света пласирао се у треће коло турнира у Паризу, на коме брани титулу,пошто је у два сета био бољи од Жила Милера из Луксембурга.

"Милер је незгодан противник, који добро сервира, победјује, веома је агресиван. Подлога је ове године бржа него прошле, а то је ишло њему у корист. Али, задовољан сам начином како сам излазио на крај с његовим сервисом, а мој ме је добро служило, што је неопходно у оваквим условима", казао је Дјоковић.

Упитан да ли му прича око могућег уступања првог места на светској ранг листи узима пажњу, српски тенисер изјавио је да се труди да размишља само о мечевима.

"Покушавам да се концентришем и сву пажњу усмерим на сваки наредни меч. Само у том случају могу да се носим са свима. Фокус стављам на сопствени квалитет, јер је последњих неколико месеци донело много успона и падова", рекао је Ђоковић.

Наредни противник биће му Григор Димитров из Бугарске, за кога је рекао да је веома талентован тенисер.

"Он је већ неколико година на туру и сада је много искуснији. Има радну етику и увек покушава да се побољша. Сигуран сам да ће бити веома мотивисан да игра добро против мене", навео је Новак.

Медији су претходних дана много пажње посветили Ђоковићевом тиму, а он је рекао да ће и Борис Бекер и Маријан Вајда бити са њим на завршном АТП турниру у Лондону.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар