Леигији је већ 12 година забрањен секс

Милорад Улемек Легија (48), који издржава казну од 40 година затвора због убиства премијера Зорана Ђинђића, није имао секс пуних 12 и по година, па је пао у депресију. Наши добро обавештени извори кажу да му недостају интимни тренуци са његовом невенчаном супругом Александром Ивановић (42), коју од миља зове Алекс.

Србија 01.11.2016 | 08:33
Леигији је већ 12 година забрањен секс
"Легија много воли и поштује своју супругу, али пати што не може да је дотакне кроз непробојно стакло. Због тога би му много значило да му се укине изолација у 'Алкатразу' и одобри право на 'љубавну собу'", каже извор.

Легија се од 2. маја 2004. налази у самици, а изолација му је продужена до јула 2018, тако да неће бити у блиском контакту са невенчаном супругом.

Јован Марић, психијатар и сексолог, истиче да затвореници који дуже време не упражњавају секс пате од несанице, нервозни су и често имају нападе агресије.

"То може негативно да се одрази на њихову психу. Затвореници се због тога препуштају еротским сновима и мастурбацији. Не кружи џабе она прича да су у америчким затворима на цени највише мачке без зуба!


Фото: Драгана Удовичић

Пошто многи не воле такозване љубавне собе у затворима, робијаши се у заједничким собама упуштају у хомосексуалне везе. То је такозвани ситуациони хомосексуализам" каже Јован Марић.

Он наводи да код њега долазе супруге затвореника, којима недостају интимни односи са мужевима.

"То су 'беле удовице'. Многе од њих ми кажу да им је тешко да имају интимне односе у затворским 'љубавним собама' зато што их тамо воде у чопору. Време им је ограничено, а смета им што испред те собе дежурају чувари. Због тога многима од њих пуцају бракови и везе, а неке се окрећу породици и деци" наглашава Марић.

Психолог Радомир Чолаковић тврди да је довољно што Легија испашта своје грехе у затвору и да га не треба терати у ситуациони хомосексуализам.

"Легији, као и сваком другом затворенику, треба омогућити да реализује сексуални нагон у иоле људским условима у затворском амбијенту. У супротном се кажњава и његова супруга за дело за које он одговара. Шта ако се код затвореника или његовог партнера током издржавања казне пробуди жеља да добију дете? Да ли му то основно људско право треба ускратити? Да ли му треба ускратити и неки други нагон? Нагон за храном? Ускратити му нормалне потребе значи нарушити му физичко и ментално здравље! Тотална сексуална апстиненција може изазвати чак и инфаркт, док су последице на менталном плану много теже јер се јављају поремећај сна, депресија, анксиозност, пад самопоуздања, концентрације и укупне ефикасности" објашњава Чолаковић.

Рамбо пости најдуже

Апстиненција је наметнута и Звездану Јовановићу (52), који 13 и по година није имао интимне односе са својом супругом Оливером Лелом Јовановић (48), пошто се и он налази у „Алкатразу“. Најдужи сексуални пост има Легијин кум Ненад Бујошевић Рамбо (47), који 15 и по година није пипнуо своју супругу Сању Бујошевић! Сања и Рамбо свесно апстинирају, јер им се гади затворска "љубавна соба"!

"Време предвиђено за секс користе за разговоре. Рамбова жена не може да води љубав у кревету у којем је неки робијаш био са проститутком" каже наш саговорник.

 
Береткама пукли бракови

Право на "љубавну собу" не користи ни бивши члан земунског клана Никола Бајић, који апстинира више од 13 година. У љубавни кутак не залазе ни Душан Маричић Гумар (46), бивши заменик команданта ЈСО, и Ненад Илић звани Главоња (42), осуђен за злочин на Ибарској магистрали, који су се развели. Не користи га ни Бранко Берчек (42), осуђен због убиства Ивана Стамболића.

Извор: Ало

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мака сет

01.11.2016 07:59

Баш си није нашао дечка у тих 12 година, вјероватно има и који Алекс у творза

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаврило

01.11.2016 09:25

Да ли би ти храбров смио да кажеш Легији у фацу?

Name

Кога то занима

01.11.2016 09:09

Људи немају кров над главом гладни а ви о овоме

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

01.11.2016 09:52

Ни ја не пролазим пуно боље а казу да нисам у затвору :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

мф

01.11.2016 10:03

Ово Легији ниста није требало то се могло ријесити на паметнији нацин а сада му ниста не преостаје него да остане тако како јест.Једино га Сесељ мозе спасити ако доде на власт али мора да Отвори све карте које се јос крију

ОДГОВОРИТЕ