Представљамо: Ко је Пепе Имаз, нови члан Новаковог стручног штаба?

Промене у стручном штабу Новака Ђоковића интригирају тениски свет. Према писању немачког “Билда”, Пепе Имаз је и у Шангају био уз Нолета. Тамо Ђоковић није успео да одбрани титулу, већ је стигао до полуфинала. Оно што је својствено за Имаза је да је он више тениски гуру. Неко ко доста полаже на медитацију, јогу. Такав стил живота пропагира и сам Новак.

Тенис 01.11.2016 | 19:15
Представљамо: Ко је Пепе Имаз, нови члан Новаковог стручног штаба?
Баш у Кини, Србин је рекао:

- Само желим да будем срећан човек.

Пред нашим медијима рекао је да жели поново да пронађе мотивацију за добре игре, као и да поврати припадност на терену. А да пронађе ту припадност потребан му је Имаз чији је семинар “Љубав и мир” одржан у Марбељи средином септембра ове године.

Новак је био један од говорника на том семинару.

- Када одемо унутра, угасимо светло за спољашни живот и покушавамо да смиримо свој ум и енергију. А зашто то покушавамо? Зато што, на крају крајева, сви тражимо љубав, срећу и хармонију. Како бисмо их нашли, морамо да успоставимо везу са божанском светлошћу - испричао је Новак присутнима тада.

Иначе, у Марбељи, заједно са Имазом ради и Марко Ђоковић, Нолетов средњи брат. Имаз је тренирао Марка док се овај активно бавио тенисом.

Дакле, Имаз није у Ђоковићевом тиму због свог тениског умећа (најбољи ранг му је 146. место), веч да би покушап да утиче на Новака да се смири и фокусира на освајање трофеја.

Да ли ће овакав приступ животу Новаку донети нови успех, видећемо. Мареј се не шали и жели да преузме Новаково место на крају сезоне.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар