ЛШ - Џикић: Зјелона Гора има искусне бекове и чврсте центре!

Тренер Партизана Александар Џикић рекао је пред утакмицу против Зјелоне Горе да његов клуб ради најбоље што може у најтежој групи ФИБА Лиге шампиона.

Кошарка 31.10.2016 | 19:45
ЛШ - Џикић: Зјелона Гора има искусне бекове и чврсте центре!
Партизан ће у уторак дочекати Зјелону Гору у трећем колу Лиге шампиона, а после победе и пораза у прве две утакмице тог такмичења.

"Јасно је да је наша група у овом такмичењу далеко најквалитетнија, али је такође јасно да се то неће променити. То смо прихватили и радимо како најбоље можемо са оним што имамо", рекао је Џикић за клупски сајт.

Џикић је казао да пољски клуб има евролигашко искуство.

"Наш следећи противник је поново екипа која има евролигашко искуство, што довољно говори о томе о каквом се клубу и организацији ради. Што се њиховог састава тиче, имају врло искусну бековску линију и чврсте и активне центре", казао је Џикић.

Кошаркаш Партизана Вања Маринковић рекао је да је екипа сву пажњу усмерила на предстојећу утакмицу. ;

"Увек говоримо да је сваки следећи меч најважнији, јер у сваком мечу имамо и жељу и обавезу да пружимо свој максимум. Очекује нас утакмица против још једне јаке и искусне екипе, али ми ћемо изаћи на терен спремни да дамо све од себе", рекао је Маринковић.

Утакмица је на програму у уторак од 18.00 у хали "Александар Николић". Улаз на трибине коштаће 500, а у партер 800 динара.

Појединачне улазнице ће се продавати на дан утакмице од 10.00 до 15.00 у просторијама клуба на стадиону Партизана, а од 15.00 до почетка меча на благајни хале.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар