Двоструки живот католичког свештеника

Католички свештеник Џејмс Деј који је учествовао у оргијама, посећивао геј сауне и сакупљао "настрани порнографски материјал" избачен је из цркве када су главешине парохије откриле његове прљаве тајне. Да ствар буде гора, информације о Дејевом двоструком животу цркви је доставила његова супруга.

Свијет 30.10.2016 | 13:30
Двоструки живот католичког свештеника
"Свештеник Џејмс Деј понашао се неприкладно и девијантно, и тиме је укаљао углед цркве. Због тога му је доживотно забрањено да се бави свештеничким позивом", наводи се у саопштењу Енглеске цркве.

Бирт Деј, свештеникова супруга, пред црквеним судом у Лондону сведочила је о Џејсмовим прљавим тајнама. Она је годинама сакупљала доказе о његовом учешћу у оргијама, посећивању геј сауна и сакупљању порнографског садржаја.

"Џејмс је користио лажни идентитет како би упознавао мушкарце и жене с којима је касније ступао у сексуални однос. Такође, у свом компјутеру је чувао велику количину порнографског садржаја, тачније порно филмова препуних настраних сцена: оргија, мучења, садо-мазо садржаја, младих мушкараца који су мучени", рекла је Бирд.

Она је додала да су у животу њеног супруга биле важне само две ствари: Бог и секс.

"И мене је малтретира, давио ме је, гризао и пљувао зато што сам носила шортс пред грађевинским радницима", додала је несрећна жена.

Иако је Црквени суд пресудио да свештениково понашање није криминални чин, закључено је да је оно нанело велику штету угледу цркве, због чега је нечасно отпуштен. Што се тиче оптужби за насиље над супругом, оне су прослеђене лондонској полицији.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зоол

30.10.2016 12:52

А сто жена може да упропасти човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

30.10.2016 13:10

Овај је сигурно православац, јер колико знам католици се не зене.Михајло брате помози нам и објасни ово са становиста

Name

као да си,

30.10.2016 13:37

Зоол, јеси марка да ниси из Зоо парка?

Name

МИХАИЛО Микиц

30.10.2016 15:27

Прије свега Дзејмс је био вјерски слузбеник англиканске или енглески вјерске заједница а не "свестеник" Римо-католицке лазне "цркве!" СРБи требају вец једном да науце да постоји само Једна СВЕТА и Саборна Апостолска Црква, а то је наса Света Православна Црква Христова. Друге вјерске групације нису по своме вјероуцењу саставни дио те Истините Цркве Бозије вец вјерске заједнице а њихово вјероуцитељи нису свестеници вец зреци. Каква вјера такви су и попови 21 вијека. Они зеле само мало да узивају у забрањеном воцу, макар због тога вјецно у паклу горели. Небрините. Секс је од Бога створен, а оно сто је од Бога немозе бити лосе вец само корисно и добро. Таки је и секс БОГ људима дао са намјером да се људи и зене кроз секс мнозе, да напуне земљу и владају њоме!!

ОДГОВОРИТЕ