Звезда још 4 пута у НБА ритму Евролиге!

Црвено-бели ће одиграти по две узастопне утакмице најјачег такмичења и у новембру, децембру, јануару и марту.

Кошарка 30.10.2016 | 20:45
Звезда још 4 пута у НБА ритму Евролиге!
Прво овосезонско искуство два наступа у Евролиги у размаку од 48 сати донело је половичан резултат Црвеној звезди мтс - победу над Барселоном у Београду, па пораз од Панатинаикоса у Атини.

Екипа Дејана Радоњића од суботе је поново и накратко у Београду, јер је убрзо чека путовање ка Црној Гори, где ће у понедељак играти против Морнара из Бара (18 часова, ТВ Арена спорт).

И црвено-бели и остатак Евролиге први пут су осетили ове јесени како је одиграти два меча најјачег такмичења у три дана и то искуство биће и наук свим екипама за сличне напоре у наставку такмичења.

Конкретно, Црвена звезда мтс биће у истом евролигашком ритму још четири пута:

- Радоњићев тим гостоваће 15. новембра Бамбергу, па ће два дана касније дочекаће Армани.

- Затим, дуел Олимпијакос - Звезда заказан је за 20. децембар, а два дана потом у Београд стиже Реал.

- Даље, црвено-бели играће 24. јануара против Басконије у Шпанији, а 48 сати касније 2017. дочекаће ПАО.

- Последњи тродневни изазов Звезда ће имати у марту, када ће 22. играти против Олимпијакоса у Београду, а 24. ће гостовати Барселони.

Као што је и било јасно прошлог пролећа, уз утакмице у домаћим првенствима (у Звездином случају - АБА лиги), овакве календарске "маказе" црпеће велике напоре свих учесника. Време ће показати како ће тимови адаптирати на наредне сличне ситуације и колико ће то утицати на играче, а потом и на ритам и квалитет.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар