Видео - Игудала о Џејмсовој блокади: Је*о те...!

Седми меч спектакуларног финала НБА лиге између Кливленд Кавалирса и Голден Стејт Вориорса обележила је невероватна блокада Леброна Џејмса.

Кошарка 31.10.2016 | 15:45
Видео - Игудала о Џејмсовој блокади: Је*о те...!
'Краљ' је зауставио налет Вориорса у самом финишу када је трком са центра стигао да удари блокаду Андреу Игудали, пре него што је Кајри Ирвинг, тројком преко Стефена Карија, донео Кавсима прву титулу у историји.

Џејмсова блокада ушла је у историју као један од најбољих потеза у историји лиге, а навијачи су је прозвали 'Тхе Блоцк'. Дилему нема ни човек који је 'залепљен'.

Игудала каже да се такви потези морају ценити, уколико волите кошарку.

"Човече, био сам у фазону – је*о те. Тај потез био је*ено невероватан. Када ме је залепио, помислио сам – 'Дођавола, како је неко то блокирао'. Шта да радим сад? Ако волите кошарку, морате рећи – 'Човек је извео невероватну ствар. Је*и га'", поприлично је био јасан Игудала у изјави за ЕСПН.

Најбољем играчу данашњице је за трк од центра до тренутка када је ударио блокаду Игију било потребно нешто више од две секунде.

"Не могу да жалим за било чиме, иако сам у тренутку помислио да бих могао да положим и на други обруч. Опет, он је толико високо скочио да би ме вероватно залепио и на другој страни. Нисам могао боље, морате му одати признање за оно што је урадио. Погледао сам ту ситуацију из свих углова, могао сам и да закуцам, али треба истаћи и да је Џеј-Ар Смит имао удела у тој блокади. Прва мисао била ми је да идем на куцање, али ме је Смит натерао да идем на полагање", закључио је Игудала.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар