Некад је цијепао мрежице, а данас гаји боровнице и ужива у томе!

Навијачи Партизана памте чувени трио “ТНТ”. Новица Величковић је поново у црно-белом дресу, Миленко Тепић тражи клуб, док је Урош Трпиковића морао да изабере другачији пут.

Кошарка 31.10.2016 | 14:15
Некад је цијепао мрежице, а данас гаји боровнице и ужива у томе!
Постоји мит о Чачку и томе да сваки кошаркаш рођен у овом граду, не може да промаши са дистанце. Урош Трипковић је био један од момака којег је красио сјајан шут. У Партизану је бриљирао, пред њим је била велика каријера, али... Учестале повреде и проблеми са куком натерали су га да прерано остави “баскетару” и посвети се другом позиву.

Трпиковић није имао дилему, постао је пољопривредник! Прошле јесени је засадио боровницу, око 1500 садница на имању које је купио у Прељини.

- Било је и других идеја, али сам прво поставио себи питање да ли је то нешто што бих волео да радим. Ако човек има могућности, треба да обрати пажњу на то. Јер, ако је то нешто што му се не свиђа, то може трајати само неко време. А то нисам хтео. Желео сам, пре свега, да нађем нешто што би ме испуњавало, да ми не буде оптерећење, већ нешто што ми је занимљиво, што волим – да спојим, како кажу, хоби и посао. Једноставно, требало ми је нешто чему бих се искрено посветио. И то сам пронашао управо у воћарству, у узгоју боровнице - објаснио је Трпиковић за “Чачански глас”.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар