Лажу мужеве да чисте куће, а проституишу се!

У Србији постоји невидљива проституција у готово сваком насељу, а она се крије иза бриге о старим лицима, кувања, проводаџисања времешних комшиница, чак и иза копања њива.

Србија 28.10.2016 | 22:55
Лажу мужеве да чисте куће, а проституишу се!
Када се каже проституција, не мисли се увек на ноћне даме у мини-сукњама крај магистрала или у хотелима. Наиме, у Србији постоји скоро невидљива проституција у готово сваком насељу, а она се крије иза чишћења кућа, проводаџисања од стране комшиница, чак и иза копања њива.

Телеграф је више од три године разговарао са сведоцима овакве појаве, а толико је времена било потребно јер је врло мало људи упућено у овакве породичне тајне, а још мање њих жели о томе да говори. Реч је о толико скривеној појави, да је нема ни у статистикама полиције, пошто скоро никоме није у корист да то пријави.

Д.П. има деду од 79 година, а деда породичне пријатеље - брачни пар у шестој деценији живота. Старац није у добрим односима са синовима, са унуцима како кад, али са поменутим брачним паром је у одличним односима.

"Жена из тог брачног пара има око 65 година, муж је коју годину старији. Они стално посећују мог деду. Од њега стално позајмљују паре. Најпре им је дао 1.000 евра за куповину аута, нису му вратили. Дао им је око 50.000 за плаћање струје, нису вратили. Када дођу код мог деде, мушкарац му сређује двориште, а та жена наводно кува деди. А онда је затичем полуголу, само у доњем вешу, седи деди у крилу" рекао је младић из околине Крагујевца и додао да је муж те жене у том тренутку био у дворишту.

Он наглашава да је та жена проститутка, муж јој је макро, а деда их је све истерао из куће да би они могли да долазе.

"Заправо, да би она долазила. Не знам шта да мислим, згрожен сам. Жена је скоро баба, проститутка која опслужује старца" згрожено је закључио наш саговорник.

Други сведок невидљиве проституције је Крагујевчанин који је био станодавац просечној четворочланој породици. Чинили су је жена, муж и двоје тек пунолетне деце. Жена је имала око 45 година. Муж је молер, она чисти куће, бар тако тврди. Онда се пронела вест да се продаје за 10 евра.

"Изнајмљивао сам им приземље куће. Силазио сам са спрата око седам сати ујутру, када на степеништу сретох непознатог човека са пуне две кесе хране. Он уђе код мојих станара, а станар одмах изађе из куће. Рекох му у шали - добро је кад ти гости долазе пуних руку, а он "процеди" - тај је код моје жене. Помислих да је реч о њеном рођаку, кад после месец дана сазнадох. Она се продаје мушкарцима за 10 евра или за храну у тој вредности. Њен муж то зна. Неки јој долазе на кућу, када деца нису ту. Када иде да наводно чисти куће, заправо се проституише. Комшилук је сазнао након што се зидар, самац који је становао улицу даље, похвалио умећем моје станарке. Нисам могао да верујем, она је тако тиха жена, домаћица" каже Милош М.

Када је реч о оваквој врсти продаје тела, ниједан од саговорника Телеграфа није то именовао као проституцију, већ као начин живота, а свако има право да живи како му одговара, рекла је већина њих.

Ни жене које се овим послом баве не виде себе као проститутке. Једна од њих је свом брату од ујака, након што је покушао са њом да разговара о срамоћењу породице, рекла следеће.

"Кад твоја жена од тебе тражи паре, онда је у реду, кад ја тражим од онога са ким спавам, онда није?! Ни мојим родитељима није право, али кад им купим телевизор, не буне се", наводно је објаснила сестра брату.

Интересантно је и да, од десетак оваквих случајева за које је Телегараф имао сведоке, у само једном је реч о млађој жени. Све остале су старије од 40 година.

"Моја даља рођака, сада јој је око 65 година, деценијама не ради, а живи наводно од награда за проводаџисање. Она неком старијем мушкарцу тражи жену за брак, а заправо му налази, морам да кажем - проститутке. Онда њих две заједно "деру" сиротог човека, док му не потроше све што има. Та моја рођака и сама увек поред себе има имућније старце. Неки јој дају позајмице које она никада не враћа, а оне мало тврђе за динар води у продавницу. Када натрпа корпу, старца истури да плати. Ако неће, она направи хаос у продавници. Пред мојим очима се извикала на човека који је потом платио цех од 5.000 динара, због срамоте - каже рођака проводажијке" проститутке.

Неке од ових жена на продавање тела натерала је беспарица, али и жеља да зараде на лак начин. Једна од њих је бивша радница "Заставе" стара око 45 година.

Када је остала без посла 2001. године, почела је да се учањује у агенције за упознавање. Ту налази муштерије.

Овај облик простититуције није новина, а један од саговорника испричао је да је тога било и пре пола века, те да је тада ова тајна била још боље чувана.

Извори: телеграф/Информер

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Милек

28.10.2016 14:31

Па тоје сада нормална појава на прикривен начин. Тешка економска криза тера на такав начин живота,у целом свету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.10.2016 15:12

Ајде не једи г..на.Да хоце радит има се увијек ста на постен нацин радити и зарадити новац али не најлаксе је дици ноге .Него њима да је да не озоње дупе а да паре саме додју.Колико сам их само питао да ми помогну зени после операције и давао им сатницу ко свака нормална фирма одмах се ваде боле их ледја,друга казе има реуму ,треца казе сломила некад давно руку фатају је грцеви .Пусти богати неце ни једна да запне да ради вец најлаксе ноге дици.

Name

његуј је ако ти треба

28.10.2016 15:58

гдје си ти растао , боли њих за твоју жену . Оне хоће лову на лак начин мало на причу , мало на превару и мало више на здупи , а ти папак гураш им жену да је његују , шта имају од ње . Та твоја сатница је свакако мизерија знају то оне .

Name

Стокан

28.10.2016 15:11

Алај волим кад година изда, све поскупи, а пјефтини .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

а

28.10.2016 15:25

само нек се рокају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

28.10.2016 15:54

Боље сат на к...... него десет на сунцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕПОТА ПОРОКА

28.10.2016 16:02

Најстарији занат никада изумријети неће,по већим градовима европе мушкарци се масовно проституишу удовољавајући богатим старкама. У Холандији је проституција као и сваки други занат,Енглеска исто тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој бозе...

29.10.2016 13:41

Гледам овдје неке коментаре и имам осјецај да се такви радују оваквој бједи која тјера људе на неморал. Имао би клетву за такве, али нецу на њихов ниво. једино сто могу да казем појединим коментарима овдје је: СРАМ ВАС БИЛО, СЉАМУ ЈЕДАН АСОЦИЈАЛНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

невјерујем

30.10.2016 05:04

Не лазу вец назалост иду уз њихову дозволу добро их натјерало

ОДГОВОРИТЕ
Name

мситер xxx

30.10.2016 06:33

МА ДА КАКО ДА НЕ ,А ТИ СТО ПЛАЦАЈУ .КО ЈИ СУ ТО ?? испаде да има богатаса мила мајко на сваком цоску.

ОДГОВОРИТЕ