Мушкарац под кључем 15 година због дроге

Полиција је у бразилском граду Гуарулхос у подруму породичне куће открила мушкарца који је држан у заточеништву најмање 15 година.

Свијет 28.10.2016 | 10:32
Мушкарац под кључем 15 година због дроге
Армандо Безера де Андрада је откривен током рације када је полиција, тражећи дрогу у Сао Пауло покрајини, грешком ушла у породичну кућу и запутила се у подрум у којем се осим њега налазио и прљави мадрац. На прозорима су били катанци, а у просторији потпуни недостатак дневне свјетлости.

Отац заточеног 36-годишњака Арманцио је рекао да држи сина у подруму због тога што је зависник о дроги, а комшије су изјавиле како Арманда нису видјеле 20 година.

Полиција истражује наводе да је мушкарац у подруму био заточен 15 година, а његов отац је рекао како је Армандо недавно дошао кући и признао породици о каквом је проблему ријеч те га замолио да га затвори у собу и тако му онемогући конзумирање дроге.

"Армандо је једва скупио снагу да би устао из кревета и дошао до врата. Није говорио и нисмо сигурни да ли је био трезвен или је био дрогиран", речено је из полиције, пише ЦНН.

Комшије су казале да је Армандо увијек био паметан и културан момак те како нису били упознати с његовим проблемом. Његов отац је наводно увијек избјегавао одговоре на питања о сину, говорио је да је на селу, у иностранству или код родбине.

(ЦНН)

Коментари / 0

Оставите коментар