Мушкарци открили разлику између љубави и секса

Свима нам је познато да су мушкарци спремнији од жена на секс без емоција.

Занимљивости 28.10.2016 | 10:22
Мушкарци открили разлику између љубави и секса
Код мушкараца је секс са женама заиста разграничен. Они уживају у односу са оном према којој не осећају ама баш ништа и никад се неће емотивно везати. Са женом коју воле имају, како наводе, другачију врсту секса, на неком другом нивоу.

Пет мушкараца открило је разлику између ове две врсте жена:

1. Моје интересовање у сексу са женом коју волим не престаје. Када су у питању оне које ме само сексуално привуку, могу само једном да спавам са њима и да то буде то. Не осећам ама баш ништа након секса, шта више, остане ми празнина, док са женом коју волим се то никад неће десити.

2. Са женом коју волим разговарам. Са оном са којом имам само секс обично немам толико заједничких интересовања, а и не уносим се у дубљу причу са њом. Једноставно ме не занима на том нивоу. Не градим однос са њом, а и чим је доживљавам само као сексуални објекат, ни не желим да градим нешто више.

3. Са женом коју волим сам нежнији у кревету. Емоција ми не дозовољава да се према њој понашам као да је глумица из порно филма. А са девојкама са којима имам само секс ми је само таква врста односа у глави...

4. Жену са којом само спавам зваћу само када ми треба секс. Никад са њом нећу отићи на кафу или било шта друго. Она за мене само то представља.

5. Када сам са женом са којом само спавам, не занима ме да ли се виђа са још неким, немам осећај љубоморе, нити ме брига да ли ћемо се виђати или нећемо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар