Сервис нуди помоћ за оне који "дувају"!

Ово је као АирБнБ, али за љубитеље марихуане!

Свијет 27.10.2016 | 22:45
Сервис нуди помоћ за оне који "дувају"!
Сви они који уживају у конзумирању марихуане тамо где је то легално сада имају сопствени сервис за резервисање путовања.

"Буд анд бреакфаст" је светска мрежа која на једном месту приказује хотелски, хостелски или приватни смештај намењен онима који "дувају".

Овај сервис има већ више од 100.000 регистрованих корисника, а нуди им прилику да резервишу безбедне и легалне собе и апартмане на местима где им нико неће зановетати ако конзумирају канабис.

"Путовање за све који воле да 'дувају' често је права гњаважа, јер хотели и хостели не дозвољавају ни пушење, не смете да изађете испред смештаја и запалите џоинт, већ морате да се скривате по некаквим парковима и уличицама у страху да ће вас неко приметити. Зато смо осмислили сервис који вам нуди смештај у ком нећете имати ниједан од ових проблема", кажу оснивачи сајта Шон Роби и Шејн Бастани.

На сајту се тренутно налази више од 160 различитих установа, од спаваоница до луксузних "ризорт" кућица, у 12 земаља на три континента. Проверили смо има ли Србије на њиховом списку, и за сада је нема.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар