Симоне, ''лопове'' гдје је пехар Евролиге?!

Догодило се, ето, да Марко Симоновић поново мора да украде пехар. "Не знам, стварно, где је", рекао је са осмехом.

Кошарка 27.10.2016 | 21:45
Симоне, ''лопове'' гдје је пехар Евролиге?!
Каријеру Марка Симоновића, вишеструког шампиона и освајача купова Србије и Црне Горе, првака АБА лиге, четвртфиналисту Евролиге, финалисту Светског првенства и Олимпијских игара, полуфиналисту Европског првенства, обележиће и гаф који је направио 21. јуна 2014. године.

Иако се извинио, а после тога у више наврата прихватао шале на свој рачун због тога што је са пехаром намењеном прваку Србије (у том тренутку кошаркашима Партизана), завршио на трибини са навијачима Црвене звезде - свако мало догоди се да поново мора да говори о томе.

И он с тим нема проблема, напротив!

Симоновић је, у друштву саиграча из Црвене звезде, био актер промотивног спота који је Евролига снимила на старту сезоне 2016/17 и у ком је требало – гле чуда – да врати украдени пехар намењен шампиону Европе и то у тајној акцији коју је црвено-белима саопштио легендарни српски тренер Жељко Обрадовић.

Спот је брзо постао хит на YоуТубе каналу, а у Србији мало коме је промакло да, хтео-не хтео, Симоновић поново мора да се петља с украденим пехаром.

"Мислим да је то била сјајна идеја, мало да направимо шалу. Не знам зашто су баш мене одабрали", рекао је насмејани Симоновић после утакмице Црвена звезда – Барселона у којој је првак Србије "украо" победу фавориту из Каталоније.

На питање о томе где се налази пехар, рекао је...

"Нећу да вам кажем", климао је главом насмејани Симон, који је поново био бриљантан на паркету и уласком с клупе у другој четвртини покренуо црвено-беле ка преокрету, баш као и у мечу 2. кола, у Истанбулу, када је слудео играче Галатасараја и заслужио епитет МВП кола.

"Тешко је да играш када ти велики тим, као што је Барселона, 'дише за вратом' цео меч. Искористили смо то што су имали проблема са повредама, играли одлично у одбрани и умарали противника. Остварили смо и прву победу над Барселоном и драго ми је због тога", рекао је Симоновић, који је убацио 13 поена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар