Видео: Србин узео под своје новог Златана!

Сад се наводно зна где ће најталентованији Швеђанин наставити каријеру...

Фудбал 29.10.2016 | 10:30
Видео: Србин узео под своје новог Златана!
Нови Златан Ибрахимовић, како су прозвали најталентованијег шведског нападача Александера Исака, у центру је пажње европских медија последњих недеља. Момак коме је тек 17 година привукао је пажњу на себе головима у сениорском тиму АИК-а, за његов потпис кандидатуру су истакли готово сви великани (Бајерн, Реал, Арсенал, Манчестер Јунајтед, ПСЖ, Јувентус...) а први га се докопао ни мање ни више до један Србин!

Ради се о једном од наших најпознатијих менаџера Влади Лемићу који је овог момка пореклом из Еритреје преотео шведском агенту Патрику Морку, пише тамошњи Експресен. 

Овај лист наводи да Исаков потпис за Лемићеву агенцију у добром делу одређује и даљу судбину младог фудбалера. Наиме, позивајући се на изворе блиске менаждеру, Ескпресеннаводи да је сада Челси, са којим Лемић има одличне односе, у пол позицији за ангажовањеАлександера Исака. У тексту се наводи да Владо Лемић добро сарађује и са Евертоном, ПСВ-ом, Реалом, али да је ипак најближи Плавцима и људима блиским Роману Абрамовичу.  

Швеђани још пишу да је прва ствар коју је српски агент урадио за новог Ибру била да му "избоксује" проценат од обештећења које ће добити АИК, а које сигурно неће бити мало. Према њиховим изворима играч ће у свом првом трансферу "бити добар" читавих 10 одсто.   



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар