Направила чудо какво никад нико није успио

Београђанка Маша Анић је са само 11 година успела оно што никад ником није пошло “за плесом” на планети”.

Србија 26.10.2016 | 12:30
Направила чудо какво никад нико није успио
Најталентованија српска, али и светска плесачица трећи пут заредом постала је светска шампионка, одбранивши на првенству у Немачкој титуле освојене прошле и претпрошле године у Пољској.

Ћерка некадашњег прослављеног фудбалера Звезде Дарка Анића, поново је фасцинирала читав плесачки свет, жири, публику у Франкфурту и супериорно је извојевала победу, засенивши тако и девојчицу Меди Зиглер, чију је кореографију из Сииног спота “Шанделиер” својевремено неколико пута скинула за потребе емисије “Твоје лице звучи познато”.

Маша је почела да плеше са пет година, а већ са девет имала је медаље са међународних и светских такмичења које није могла да држи рукама. Ипак, њена највећа жеља је да једног дана заигра на Бродвеју, за шта има све предиспозиције.

Доказ да врхунски таленат и предан рад могу да савладају све препреке је управо мала Маша, која као и сваки врхунски стручњак у својој области, уме великодушно да похвали своју конкуренцију.

"Највише ми се допадају тимови из Канаде, Русије и Јужноафричке републике. У паузама између такмичења се дружимо, размењујемо беџеве, а сад у Миколајкију смо ишли и у аквапарк", усхићено је испричала ова мала лавица прошле године, подсећајући нас да је само дете, иако плеше као да је своје кореографије увежбавала деценијама.

Школа “Данце Фацторy” којој припада Маша, у Франкфурту се такмичи у свим дисциплинама. 



Извор: Телеграф.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Игор

26.10.2016 10:59

Мало цудо. Овакве дјеце нам треба у свим областима. Имамо их али таленовани немају за лопту и за најосновније. Просвјета је дно дна , јадна дјеца дзабе иду у сколу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

26.10.2016 11:42

Мозете је гледати и у споту Натаср Беквалац хттпс://yоуту.бе/ц9ЛдРЦ6x0XЕ

ОДГОВОРИТЕ