Научници потврдили: Ово су најсмијешнији вицеви

Истраживачи са Универзитета у Оксфорду бацили су се на задатак проналажења пет најсмешнијих вицева.

Занимљивости 26.10.2016 | 07:50
Научници потврдили: Ово су најсмијешнији вицеви
Да ли су заиста толико смешни? Процените!

Пуж са ставом

Мушкарац седи у соби када зачује да неко куца. Отвара врата и угледа пужа на трему. Узме га и баци далеко и двориште. Три године касније опет неко закуца. Он опет отвори врата и угледа истог пужа који му љутито каже: "Добро, шта је било оно?"

Дух и идиот

Три пријатеља заглаве на пустом острву и нађу магичну лампу с духом који је свакоме обећао да ће испунити једну жељу. Први је пожелео да га врати кући. Други исто, а трећи рече: "Усамљен сам. Желео бих да се моји пријатељи врате."

Дечак и берберин

Дечак улази у берберницу, а берберин шапне муштерији: 'Ово је најглупљи дечак на свету. Сада ћу вам доказати.' Берберин у леву руку узме новчаницу од 10 марака, у десну две кованице од две марке, а затим позове дечака и пита га: "Које желиш?" Дечак узме кованице и изађе. "Шта сам вам рекао?", рече берберин и дода: "Тај мали никада неће научити". Касније, муштерија напусти бријачницу и угледа дечака како излази из продавнице са сладоледом. "Хеј, мали, зашто си узео кованице, а не новчаницу?", упита га. Дечак, задовољно лижући сладолед одговори: "Зато што ће оног дана када одлучим да му узмем 10 марака, игра бити готова".

Један у милијарду

Кина има више од милијарду становника. Милијарду! То значи да тамо чак и ако си "један у милион", постоји још барем хиљаду истих.

Трка с медведом

Два су планинара шетајући шумом угледала медведа на удаљености од 50 метара. Медвед их примети и крене према њима. Један од мушкараца брзо скине ранац, извади патике и почне панично да их навлачи. Други га збуњено упита: "Шта то радиш? Патике ти неће помоћи да будеш бржи од медведа", а овај му одговори: "Важно је само да будем бржи од тебе!"

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар