"Сада се све своди на борбу против Вучића"

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић рекао је да је рано говорити о предсједничким изборима у Србији, али сада се све своди на борбу против Александра Вучића.

Србија 24.10.2016 | 07:15
"Сада се све своди на борбу против Вучића"
Онима "који хоће да буду Вучић умјесто Вучића", боље да тај посао уопште не почињу, јер му нису дорасли, поручио је Стефановић на ТВ Пинк.

Према његовим ријечима, рано је говорити о изборима кољи су за седам мјесеци, али сада се искристалисао један услов, који "промовишу на мала или велика врата разни аналитичари или квази аналитичари или квази кандидати - да се не кандидује један човјек, пошто се сви слажу да ако се тај човјек кандидује побиједиће у првом кругу".

"Једини услов да би ти избори били прихватљиви за њих јесте да се тај човјек не кандидује отприлике као кад би Јусеину Болту рекли да не смије да трчи у трци на 100 метара, да би у њој могли да трчимо ми", рекао је он.

"Ако се кандидује, онда кажу то је почетак његовог краја, и то вам кажу људи који се нису кандидовали ни у мјесној заједници, а камоли за нешто озбиљније. Наравно они то кад кажу говоре о Александру Вучићу", рекао је Стефановић и додао да сматра да се лидер СНС неће кандидовати на предсједничким изборима.

"Уколико би побиједили неког од кандидата кога би Вучић подржао онда би рекли побиједили смо Вучића. Дакле он да се не кандидује да нас не би побиједио, али ако буде неки други кандидат а ми га побиједимо, е онда смо побиједили Вучића", рекао је Стефановић.

Он је поручио да би сви требало да се баве својим послом, као што се влада бави.

"Ми немамо времена да се бавимо изборима за шест мјесеци. Сада треба да се посветимо раду", рекао је Стефановић додавши да је он увјерен да би Србија без Вучића на челу имала стотину озбиљних и великих проблема.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А јојјј

24.10.2016 09:06

Опет на насег Вуцица. Он је мени бас нека добрица, воли да помогне у невољи. :-*

ОДГОВОРИТЕ