АБА - Џикић: Контранапади и скок за побједу у Железнику!

Тренер Партизана Александар Џикић рекао је да ће његова екипа морати да ограничи број поена из контранапада, као и скок играча ФМП уколико жели победу.

Кошарка 22.10.2016 | 20:45
АБА - Џикић: Контранапади и скок за побједу у Железнику!
"Наш противник се појачава искусним играчима, сада имају два врло поуздана организатора игре који могу да играју и у пару, врло агресивне крилне играче и центарску линију која је мобилна и добро прати игру својих спољних играча. Континуитет у раду тренера је претпоставка сваког успеха у колективним спортовима, они то имају и то им даје додатни квалитет", рекао је Џикић за сајт клуба.

"Морамо да ограничимо број њиховох поена из контранапада и да покушамо да отежамо 'пик енд рол' сарадњу, уз то да исконтролишемо скок у нападу", додао је тренер Партизана.

Кошаркаши Партизана у недељу гостују ФМП у утакмици шестог кола Јадранске лиге, а меч је на програму у подне.

"Чека нас утакмица против мотивисаног противника који је имао времена да се спреми за нас. Врло важан део игре биће скок под оба обруча, они су агресивни и дугачки, мораћемо да будемо концентрисани током целог меча", рекао је центар Партизана Ђорђе Мајсторовић.

После недељне утакмице, црно-беле очекује још једно гостовање, 26. октобра против Бешикташа у оквиру ФИБА Лиге шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар