Избоден у кревету, сумњиви жена и пријатељ

Бранко је пронађен мртав у кревету у својој кући, са бројним убодима по телу... На саслушање приведена његова невенчана супруга, као и један његов близак пријатељ.

Србија 20.10.2016 | 10:10
Избоден у кревету, сумњиви жена и пријатељ
Ноћ пред убиство окупио у кући друштво са којим се опијао, Фото: Петар Димитријевић

Младеновчанин Бранко Стеванчевић (62) пронађен је јуче око 6 часова ујутру мртав у кревету у својој кући, са бројним повредама по телу, нанетим највероватније ножем. Случај је полицији пријавила његова невенчана супруга, која је приведена на информативни разговор, као и један његов близак пријатељ.

Мотив убиства није познат, а Стеванчевићеве комшије и пријатељи тврде да је имао много непријатеља. Његово тело превезено је у Институт за судску медицину ради обдукције.

"Невенчана супруга убијеног мушкарца је на саслушању тврдила да га није убила, али није могла да каже на кога сумња. Она је објаснила да је ноћ пред убиство Бранко заједно са неколико својих пријатеља пио и да га је последњи пут видела живог управо у кући. Од ње је узет узорак ДНК, који ће се упоредити са траговима пронађеним на телу убијеног. Иначе, осим Бранкове невенчане супруге, у полицију је приведен и један од његових пријатеља" објашњава наш саговорник близак случају.


Бранко Стеванчевић, Фото: Петар Димитријевић

Приведени мушкарац признао је инспекторима да се претходне ноћи посвађао с Бранком.

"Тврдио је да су расправу и конфликт наставили у дворишту и да је Стеванчевић њега тукао, а да је потом, након обрачуна, Бранко ушао у кућу, а он се удаљио" додаје наш саговорник.


Рекао сам му: ,Та жена је дошла некога да убије, Фото: Петар Димитријевић

Отац убијеног човека не може са сигурношћу да тврди ко му је убио сина.

"Знам да је живео са том женом. Једног дана сам му рекао: „Она је дошла овамо да убије некога, или мене или тебе.“ Питао сам га да ли јој је рекао да се кућа води на њега или на мене. Не знам шта бих заиста рекао... Син ми је мртав, а нико не зна ко га је убио" дрхтавим гласом прича Светомир, који тврди да је последњих неколико година издржавао сина од девизне пензије коју је примао из Немачке.

"Давао сам му од 500 до 1.000 динара дневно. Радио сам у иностранству и све то зарадио", додаје Светомир.

Више био на робији него на слободи

Како „Ало!“ сазнаје, убијени Бранко Стеванчевић био је у завору у Немачкој.

"Тај је више провео на робији него на слободи. Био је преке нарави, више пијан него трезан. Увек му је кућа била пуна пијанаца и пробисвета. Ко зна шта су радили када се напију" тврди један од комшија.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар