Папрена казна за Весну Вукелић Венди

Певачица Весна Вукелић Венди недавно се нашла у средишту скандала када су извршитељи ушли у њен стан како би запленили њене ствари у вредности казне од 300.000 динара коју она није исплатила извесној Драгани Благојевић због физичког напада на пијаци.

Србија 18.10.2016 | 19:00
Папрена казна за Весну Вукелић Венди
Весна је прокоментарисала целу ситуацију и објаснила због чега се нашла у ”небраном грожђу”.

Наиме, певачица тврди да она продавачицу јаја није напала, већ да је она нападнута.

- Жена која продаје јаја на пијаци на Бањици где ја пазарим углавном после литургије ме је константно провоцирала, сигурно једно десетак пута пре свега тога. Свих тих десетак пута слушала сам од те жене разна вређања, а онда ме је и напала. Иначе, та жена је велики фан једне наше певачице чије име нећу спомињати.

Све је почело крајем 2011. године када је она покренула судски поступак против мене. Тај спор је трајао од почетка 2012. до септембра 2015. године и ја сам је тада добила у том спору, па се онда она жалила, а ја сам је опет добила. Та жена је мислила да ће се извући из свега тога, доносила је неке потврде о повредама од неуролога. Међутим, све је то пало у воду јер постоји веродостојни снимак где се види да сам ја нападнута, а не она - почела је причу Венди.

- Све се то тада завршило мојом победом. 2015 године сам се ја званично ратосиљала те особе. Међутим, ја сам у међувремену ушла на Фарму и остала тамо до краја године. Када сам изашла са Фарме, добила сам позив од извршитеља. Док сам ја била тамо, они су искористили прилику да покрену нови судски спор по којем сам ја добила позив 2013. године, потписала код поштара и нисам се појавила.

Они на основу тога траже сада да платим 300.000 динара. То није тачно, јер ја тада нисам била код куће и нисам могла ништа да потпишем. На основу тог мог фалсификованог потписа се сада ово све дешава. Ја сам покренула поступак којим тражим вештачење графолога како би доказала да је потпис фалсификован - рекла је певачица за Пинк.рс.

Пре неколико недеља судски извршитељи су дошли на певачицину адресу и ту је настала драма када се појавио њен невенчани супруг Бранимир Бањац који је затекао хаос у стану.

– Ми смо пермутовали датум, судски извршитељи су дошли, ми нисмо били код куће. Они су обили врата и увели су екипу новинара и сниматеља. Мислим да се никада ником није десило да се тако нечији интиман кутак снима, па чак ни неким великим нарко дилерима. Они су вршљали, снимали, вадили фиоке, бацали ствари на мој кревет, хаос су ми направили. Ја у тим истим фиокама држим доњи веш, а они су по тим стварима копали и све фиоке покидали.

После 15 минута се појавио мој супруг који је био запрепашћен призором који је затекао у нашем стану. Мој супруг је био запрепашћен кад је видео обијена врата и камере и истерао их је све напоље. Он није никога физички напао, а то што их је тако истерао је најблажа реакција када видите да вам неко копа по доњем вешу у вашем сопственом дому – каже Весна са кнедлом у грлу и на ивици суза.

Ево и како је спорни инцидент изгледао:



(Србија Данас)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Маја

18.10.2016 17:16

Ево расплакасе, толико ме дирну ова изјава, хехе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

18.10.2016 19:02

ВОЛИМ ЗЕНЕ АЛИ ВЕНДИ ДА ЈЕ САЊАМ СРЦЕ БИ МИ ПУКЛО ОД СТРАХА КАКО ИЗГЛЕДА

ОДГОВОРИТЕ