У Реалу већ зажалили: Хоће Чичарита назад!

Из Краљевског клуба поручују да би опет радо видели Мексиканца у белом дресу.

Фудбал 19.10.2016 | 17:00
У Реалу већ зажалили: Хоће Чичарита назад!
Није први пут да Реал Мадрид не процени добро неког играча и да га се лако одрекне. У прошлости су то радили са Макелелеом и ДиМаријом, покајали су се и када су им Моријентес и Мората сервирали хладну освету, а неку људи у клубу жале и за ЧичаритомЕрнандезом.

Толико да га опет желе у Мадриду!

То су потврдили и чланови управе Краљевског клуба. Двојица чланова управљачког борда Сантјаго Агуадо и Мануел Серезо.
„Истина је, желео бих да се врати у Реал. Ми у управи клуба верујемо да је он прави играч за Реал“, рекао је Агуадо.

Исто, мисли и његов колега.

„Чичарито је већ био код нас, али није имао довољно времена. Играчима је потребно време да се аклиматизују и уклопе у нову средину. А код нас у Реалу се често дешава да је под морање за данас, оно што је требало да се уради сутра. Чичарито је после Реала добио праву прилику у Леверкузену и тамо се сјајно санашао“, истакао је Серезо.

Подсетимо, Чичарито Ернандез је на прилично изненађење многих дошао у Реал Мадрид  на почетку сезоне 2014/2015. У питању је била позајмица из Манчестер Јунајтеда. Одиграо је 33 меча за Краљевски клуб и постигао девет голова, а углавном је шансу добијао са клупе.

Многи су тада Чичаритов долазак повезивали са Перезовим интересима с оне стране Атлантика. Мексички нападач је идол у својој домовини, а десетак дана пре његовог доласка у Реал, грађевинска компанија у власништву Флорентина Переза је склопила пола милијарде евра тежак посао у Мексику.

Овога пута, иза Чичарита стоје искључиво фудбалски квалитети. Мексиканац биста у дресу Леверкузена и већ је дошао на листу жеља Севиље и Валенсије. Наравно, Реал био био у предности, а за почетак им на путу стоји откупна клаузула у висини од 45.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар