ЛШ: Роналдо јури 100. гол у европским такмичењима!

После тронедељне паузе у уторак се наставља такмичење у ЛШ, а највише пажње привлаче мечеви између Олимпика и Јувентуса, односно Реал Мадрида и Легије.

Фудбал 18.10.2016 | 10:00
ЛШ: Роналдо јури 100. гол у европским такмичењима!
Олимпик из Лион у последње време има доста проблема с формом, у првенству Француске заузима тек осмо место, а претходног викенда поражен је од Нице, док је Јувентус с друге стране у серији од шест узастопних победа.

Француска екипа је у првом колу Групе Х Лиге шампиона победила Динамо, али је у другом поражена од Севиље, па у утамици која се игра у уторак од 20.45, има императив да избегне пораз, јер би у супротном била далеко од пласмана у осмину финала.

У другој утакмици Групе Х од 20.45 на стадиону Максимир у Загребу Динамо ће дочекати Севиљу. Хрватска екипа је после прве две утакмице без бодова, али и без постигнутог гола, док се Севиља налази на деоби првог места с четири бода.

Реал Мадрид ће дочекати Легију од 20.45 у мечу Групе Ф и све осим победе првака Европе у том дуелу било би велико изненадјење.

Португалац Кристијано Роналдо имаће прилику да додје до свог 100. гола у европским такмичењима. Он би с два поготка против Легије постао први фудбалер ком је то пошло за руком.

У другом мечу Групе Ф Спортинг ће у Лисабону у истом термину дочекати Борусију Дортмунд.

Португалска екипа је у солидној форми, последњи пут поражена је пре месец дана, а од тада је уписала три победе и један реми у свим такмичењима, док Борусија с друге стране на последње три утакмице не зна за тријумф, али заузима прво место у Групи Ф.

Лидер Групе Е Монако у уторак ће од 20.45 гостовати московском ЦСКА који после два кола има један бод и заузима четврто место, док ће у другом мечу у истом термину Бајер Леверкузен дочекати Тотенхем.

Шампион Енглексе Лестер је у својој дебитантској сезони у Лиги шампиона у прва два кола забележио две победе, а сутра ће пред својим навијачима од 20.45 дочекати Копенхаген који има четири бода и заузима друго место у Групи Г.

У другој утакмици Групе Г последњепласирани Клуб Бриж дочекаће Порто који има само један бод после две утакмице, па тако у Белгији мора да иде на победу уколико жели да остане у трци за осмину финала.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар