ПЛ - Сколс: Јунајтед нема идентитет, Ливерпул је фаворит вечерас!

Легенда Манчестер Јунајтеда Пол Сколс сматра да је Ливерпул фаворит у дуелу два тима који је на програму у понедељак увече (21х).

Фудбал 17.10.2016 | 17:30
ПЛ - Сколс: Јунајтед нема идентитет, Ливерпул је фаворит вечерас!
"Црвени ђаволи" имају три бода мање од "редса" али су славили на последња три гостовања на Енфилд Роуду у Премијер лиги.

Ипак, Сколс сматра да влада конфузија у екипи Жозеа Муриња, који је само једном био бољи у пет окршаја са колегом са клупе Ливерпула Јиргеном Клопом у прошлости.

"Ако бих се кладио, играо бих на Ливерпул. Мурињо није довољно "немилосрдан" ове сезоне. Много је конфузије у вези са тим ко би требало да игра. Када се сетим Муриња у Челсију, имао је 13 или 14 играча који су стално били на терену. Никад их није одмарао, чак ни у Лига купу или неком другом такмичењу. У Јунајтеду се још увек прилагођава, биће му потребно времена да повеже ствари и види на кога може да рачуна. Мислим да још увек не постоји идентитет екипе", рекао је Сколс.

Мурињо је летос преузео Јунајтед и потрошио око 200 милиона фунти на трансфера Пола Погбе (Јувентус), Хенрика Мхитарјана (Борусија Дортмунд), Ерика Баилија (Виљареал), а довео је и Златана Ибрахимовића (слободан играч, ПСЖ).

У протеклих седам кола користио је 15 играча у пољу, рекорд му је 21 у сезонама 2004/2005 и 2006/2006 када је освајао титуле са Челсијом, док је у трећој тријумфалној са "плавцима" 2014/2015 користио 19 играча.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар