Занети: Интер размишља да одузме траку Икардију!

Потпредседник Интера Хавијер Занети потврдио је да клуб размишља да Мауру Икардију одузме капитенску траку због коментара које је изнео на рачун навијача.

Фудбал 18.10.2016 | 11:30
Занети: Интер размишља да одузме траку Икардију!
Организоване присталице Интера објавиле су рат Икардију због поглавља у његовој књизи у коме описује инцидент из 2015. године, и тврде да је играч лагао на више места да би се приказао у бољем светлу од њих.

Аргентинац се данас огласио на Инстаграму, навевши да је желео да прикаже како су страсти велике после утакмице и да није хтео да вредја навијаче. Такво објашњење није прихваћено, а на Сан Сиру је током данашње утакмице атмосфера била јако напета.

"Да ли ћемо нешто урадити? Нажалост, да. Навијачи су најважнији елемент. Они нас прате и треба да их поштујемо. Не можемо да прихватимо овакво понашање особе која ради за клуб. После утакмице ћемо разговарати и видети шта ће се десити", рекао је Занети за италијанске медије.

Инцидент о коме се говори десио се прошле године, када су навијачи звиждали играчима после једног пораза. Фудбалери су хтели да их смире тако што су им бацали дресове, али су их ови враћали. Икарди је написао да је бацио дрес једном детету, али да је том детету неко отео дрес и вратио фудбалеру. Аргентинац је употребио оштар израз за ту особу.

"Да ли ћемо му одузети капитенску траку? Разговараћемо после, јер ово није питање само Икардија, већ свих који су део клуба. Понашање мора да буде у складу са вредностима историје Интера. Нико није очекивао овакав испад, јер смо сви концентрисани на друге циљеве, али је Интер изнад било које особе...Нажалост, друштвене мреже могу да се користе и на негативан начин. Свако ко ради за Интер мора да буде опрезан: може да пише шта год жели о свом приватном животу, али не може да штети историји овог клуба", рекао је Занети.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар