Мартиновић - Радник (БН): Велика жеља донијела бод, озбиљно идемо у Какањ!

Душан Мартиновић је постигао два поготка и то у јако тешким дуелима са Слободом и Зрињским.

Фудбал 17.10.2016 | 16:00
Мартиновић - Радник (БН): Велика жеља донијела бод, озбиљно идемо у Какањ!
Добра форма у којој се налази овај Мачванин, родом из Шапца, нас је "натјерала" да поразговарамо са њим.

- Што се тице утакмице са Зрињским, мислим да је завршена најреалнијим резултатом. Неопрезно смо примили гол у првом минуту, те је касније било јако тешко јурити резултат против тако квалитетне екипе, каква је Зрињски. Они су сасвим заслужено на првом месту, имају одличну екипу, а ми смо карактером и једном великом жељом стигли до изједначења, каже Мартиновић.

Иза Радника је циклус јако тешкх утакмица, са екипама које конкуришу за врх табеле, док у наредним колима Радник очекују сусрети са екипама које прије почетка првенства нису важиле за фаворите.

- Тачно тако. У претходном периоду смо утакмице са Широким и Слободом одиграли доста добро и заслужено побиједили, док смо са Жељом одлиграли слабије, што си они искористили и побиједили нас на нашем терену. Мозда смо тада мало и изгорјели у жељи. Углавном, низ тешких утакмица је иза нас. Захвалио бих се нашим навијачима што нас бодре сваку утакмицу и што нам дају велику подршку.

Радник такмичење у Премијер лиги наставља гостовањем у Зеници, а прије тога у сриједу гостује у Какњу, екипи Рудара у првој утакмици 1/8 финала Купа БиХ.

- За нас нема одмора, већ у сриједу играмо куп утакмицу у Какњу. Екипа Рудара игра добро у првенству Прве лиге ФБиХ и сигурно да нам неће бити
лако. Озбиљно ћемо схватити утакмицу, респектујемо противника и спремно очекујемо сусрет са Рударом. Наша амбиција је да као браниоци трофеја догурамо што је могуће даље у овом такмичењу, завршава Мартиновић.

БН ТВ/ ФК Радник

Коментари / 0

Оставите коментар