Навијачи Интера бијесни: Икарди, кловну, ниси више капитен!

Како се млади нападач Интера замерио навијачима због поглавља у сопственој аутобиографији.

Фудбал 17.10.2016 | 17:00
Навијачи Интера бијесни: Икарди, кловну, ниси више капитен!
Тензије на релацији Мауро Икарди - навијачи Интера не престају.

Млади нападач "неразура" недавно је објавио аутобиографију (иако тек има 23 године) и у њој открио неке детаље из приватног живота, попут тога како је "украо" Ванду Нару од Максија Лопеза, али се и дотакао чувеног инцидента на утакмици са Сасуолом прошле године.

Прошлог фебруара Интер је изгубио на гостовању Сасуолу (3:1), па су играчи након меча ишли на "рибање" код навијача.

Играчи су хтели да се "искупе" бацањем дресова у публику, али су им их навијачи враћали. Мауро Икарди је постигао утешни погодак на том мечу и хтео је да усрећи једно дете које је затражило дрес, али након што га је поклонио – један навијач је отео дрес и бацио га на Икардија.

О томе је писао и у књизи...

"Мислиш да си нека фаца? Ти си једно обично го*но. Што се понашаш тако арогантно? То дете је само желело дрес. Био је на седмом небу када сам му поклонио", написао је Икарди и додао да је постао херој свлачионице Интера јер се нико никада није тако суочио са вођама навијача.

Али, вође навијача су изгледа читале његову књигу. И бесни су због тога како је препричао тај детаљ.

Највећа навијачка група Интера "Цурва Норд" затражила је од "неразура" да одузму капитенску траку Мауру Икардију. Они сматрају да он својим понашањем не заслужује да буде вођа Интера на терену и да због тога мора да се промени капитен.

"Икарди, што се нас тиче, ти си завршио причу са Интером. Због чега толико измишљотина? Ужаснути смо колико је је ствари око тог инцидента измишљено. Индивидуалац који се тако понаша не заслужује траку. Прича о томе како је помогао малом детету и измишља инцидент како би се показао већим од нас", пишу навијачи.

И настављају...

"Патетично је читати како пише о нама. Написао је у књизи да је спреман да се обрачуна са сваким понаособ. 'Колико их је? 50, 100, 200? Довешћу стотину криминалаца из Аргентине, па ћемо видети?'. Нема више изговора. Скидај капитенску траку, кловну један!", кажу на крају из "Цурва Норд".

Видећемо шта су спремили за њега за поподневни меч против Каљарија који се игра на "Меаци".

Можда се зато аутобиографије пишу након каријера или у позној старости...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар