Лоши односи са САД почели Југославијом

Погоршање односа на релацији Москва-Вашингтон није проузроковано конфликтом у Сирији, већ је све почело још распадом Југославије, изјавио је руски председник Владимир Путин.

Свијет 16.10.2016 | 21:53
Лоши односи са САД почели Југославијом
Упитан да ли су се односи између Русије и САД погоршали због Сирије, Путин је на конференцији за новинаре завршног дана самита БРИКС-а у Индији, одговорио:

"Гријешите, сјетите се шта се догодило у Југославији - одатле је све почело".

"Ја тада нисам ни био предсједник. Међутим, јесам ли ја окренуо авион над Атлантиком? То је био Јевгениј Примаков", рекао је руски лидер, а преноси Спутњик.

"Узгред, Борис Јељцин је био посебан. Када је заузео прилично чврст став о питању Југославије, одмах су сви почели да се присјећају како је волио да попије. Тако је започета дискредитација. Ето, одатле је све почело", истакао је Путин.

(Блиц Онлине)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

назалост - исрина је.........

16.10.2016 13:42

Јелцин је волио да попије и онда би тако пијан прицао о голим зенама пред Војтилом. Сто не иде - не иде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мyцкy

16.10.2016 13:50

Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре муцкy

16.10.2016 14:25

Е ајмо редом: а Варсавски пакт Путине? Да им је добро било у њему остали би, и редом су један за другим излазили из те тамнице. А Берлински зид? Колико знам није нити један метак испаљен на оне сто су прелазили Берлински зид од страен Западног Берлина, вец се пуцаљо искљуциво из Истоцног? Сто су људи бјезали Путине? И на крају, гдје нестаде СССР? Колико оно Република оде из СССР-а? Не "фатај" се на насу Југославију као исприку. Тразите кривца у себи. Нити Јелцињ нити Горбацов нису криви за то. Одмакели сте се од Лењина, од Антифазима. Цињеница је да се највисе наци-клубова налази у Русији. Цињеница је да је руска мафија најнемилосрднија, цак и од мексицке. Не фатај се Путине насе Југославије, вец се фатај преконоци богатаса.

Name

МИХАЈЛО МИКИЦ

16.10.2016 14:29

А 40 година хладног рата ту сте били у пријатељским односима.Гдје год почне рат на овом свијету ви се надјете на супротним странама и подржавате једну или другу страну и наравно продајете своје наоружање.И једни и други би да мале земље буду овисне о њима .То вам је као плаћање рекета .

Name

Јој брате поцињи да п.... говна и готова ствар

16.10.2016 14:58

Јој ај не сири се као западна демократија кока кола то је боље

Name

за јој брате

16.10.2016 16:46

Ето СССР се бринуо за Југу? Хоцемо ли од 45 па до 74? Нису хтели ни прицати са нама, а сад ко ето они забринути!!! Ма оце да увале орузја да се опет кокамо, ето ста је. Какве бриге, братства и пријатељства вјекован и православна. Сто нису помогли Грцкој ако је вец православље. Путине, фали пара у каси, то је разлог, а не Југа.

Name

Кики

16.10.2016 14:23

Јелцин је волио и говорио а ти Владимире???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕАТИТЕ НАМ ЈЕЉЦИНА

16.10.2016 14:31

Врацај барабу да нас окупира багра из САД и да Срби оду у Сведску а не ко први пут Муслимани, толко им добро тамо иде да неце.висе да се врацају назад , е сад ми идемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

17.10.2016 06:02

ОВАЈ ДВОЈНИК ЈЕ ОПАСАН И НАПРАВИЦЕ УСКОРО РАТ У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ

ОДГОВОРИТЕ