"Третирали су ме као порно-звијезду"

Памела Андерсон, која је осим по глумачкој каријери позната и по томе што се није срамила да се обнажи за насловнице, а чак је објављен и њен снимак секса, сада апелује на људе да више не гледају порно-фимове.

Занимљивости 15.10.2016 | 10:26
"Третирали су ме као порно-звијезду"
Памела је гостовала у једној ТВ емисији где је причала шта је све трпела у сексу зато што су је људи третирали као порно-звезду.



“Данас су порно-филмови постали толико доступни да су људи постали безосећајни, а секс постаје све чуднији и необичнији. Знам да сам ја део проблема, пошто сам се сликала за ’Плејбој’, а имала сам и порно-снимак који је украден из мог дома“, рекла је – “Да ли су вас икада у кревету третирали као порно-звезду? То није нимало пријатно. Пљували су на мене и називали ме погрдним именима. Људи мисле да сам ја дивља и луда“

Глумица је испричала да покушава и своју двојицу синова, двадесетогодишњег Брендона и осамнаестогодишњег Дилана да научи да поштују своје девојке.



“Причали смо о томе. Они имају девојке. Рекла сам им да ако не поштују своје девојке, истовремено не поштују ни своју мајку“

Памела је истакла да се она данас не стиди својих насловних страна, али да једноставно људи морају мање да верују порнографији и да више то раде уживо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар