Како је Брајант лијечио мамурлук саиграча?!

"Попио сам мало више увече и ујуту дошао мамуран на тренинг. Осећао сам се мало на алкохол. Био сам руки, осећао сам се добро. Коби је дошао и свима рекао да не смеју да ми помажу у одбрани и да ја морам да га чувам током тренинга", почео је причу Лук Волтон.

Кошарка 16.10.2016 | 14:15
Како је Брајант лијечио мамурлук саиграча?!
Садашњи тренер Лос Анђелес Лејкерса Лук Волтон носио је као играч дрес Језераша од 2003. до 2012. године. У том периоду делио је ормарић у свлачионици ни мање ни више него са Кобијем Брајантом. И поделио је анегдоту из тог периода.

Једног јутра је дошао мамуран на тренинг, а Коби Брајант је то умео да казни.

"Попио сам мало више увече и ујуту дошао мамуран на тренинг. Осећао сам се мало на алкохол. Био сам руки, осећао сам се добро. Коби је дошао и свима рекао да не смеју да ми помажу у одбрани и да ја морам да га чувам током тренинга", почео је причу Волтон.

Потом је описао како је казна изгледала.

"Прво сам сам био у фазону "о, то је баш смешно". Али, у Кобијевом уму, у очима је стајало - не, осетио сам слабост, уништићу те данас. Начио ме је, научио сам лекцију. Постигао је вероватно преко 70 поена на тренингу. Молио сам за помоћ, али ми нико није помогао. Имао је убилачки инстинкт и ту његову радну етику од тада носим са собом", присетио се Волтон.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар