Пјешак погинуо у удесу, возач побјегао

Једна особа смртно је страдала, док је друга повријеђена у саобраћајној несрећи која се вечерас догодила у улици Змаја од Босне, потврђено је за Клиx.ба у Министарству унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 10.10.2016 | 22:29
Пјешак погинуо у удесу, возач побјегао
До несреће је дошло око 21:40 сати на раскрсници код Земаљског музеја БиХ.

Како су казали у Оперативном центру МУП-а КС, возач путничког аутомобила је ударио два пјешака, од којих је једна особа преминула на лицу мјеста. Другог пјешака је одвезло возило Хитне помоћи.

Возач који је узроковао саобраћајну несрећу је побјегао, а како незванично сазнаје Клиx.ба, управљао је аутомобилом Голф 6.

Према ријечима очевидаца, особе које је аутомобил ударио су млађе дјевојке.

Увиђај у овом случају обављају припадници сарајевске полиције.

Саобраћај се на овом дијелу пута одвија отежано једном траком.

(Клиx.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Туга

11.10.2016 11:49

Младих живота нема,овавих луђака је пуно Сарајево и БиХ-на,.Једни возе пијани,други надрогирани а трећи и једно и друго. Политичари су лош примјер,брза вожња,претицање,некакве ротације ,блинкајућа свјетла на предњим и задњим браницима итд. Сваки службени ауто у пратњи обичних политичара,који на то и немају право има ротације и дивљају,претичу тко криминалци на пуним цртама у кривинама на семофорима итд.Овакви идиоти тко овај то виде и то им да за право у њиховим шупљим, испраним мозговима да и они могу то радити.Нажалост страдају невини у овом случају ове двије дјевојке. Покој им души...Закон о промету је доста јасан и децидан али се на жалост на све не примјењује исто.Политичари,тајкуни,газде,њихова дјеца обично возе бјесне и брзе ауте и користе своју моћ и моћ родитеља и угрожавају све у промету.Полиција је у тим слућајевима недоречена или несмију или су подмићени,поткупљени и то толеријају,док обичном смртнику, се наплати и нај безвезнија казна која и није за прекршај. Искрено сауцесце породицама а дјевојкама лака црна земља.

ОДГОВОРИТЕ