Харт отвара душу: Неки вјероватно мисле да сам потпуно бескористан!

Енглески чувар мреже о околностима које су претходиле његовом одласку у Торино...

Фудбал 13.10.2016 | 13:30
Харт отвара душу: Неки вјероватно мисле да сам потпуно бескористан!
Летос је доживео велико понижење, од некога ко је био заштитни знак клуба, постао је вишак који треба одстранити. Џо Харт је после доласка Ђозепа Гвардиоле на кормило Манчестер Ситија убрзо означен као неко ко мора да напусти клуб, а тако је убрзо и било, иако многи нису веровали да ће се то догодити.

Торино је био најконкретнији, понудио је руку једном од најбољих голмана на планети у последњих неколико година и он је то прихватио, испоставило се није погрешио.

"У фудбалу постоје различите процене. Неки људи имају велико мишљење о мени, а други вероватно мисле да сам апсолутно бескористан. Нажалост по мене, такво мишљење имао је један од момака задужених за мој клуб. Зато сам морао да нађем некога ко је мислио да могу да будем од помоћи његовом клубу. Морам да се побољшам и унапређујем све време, јер још увек учим игру која се констано мења. Волим да радим, волим тај изазов, желим да се развијам докле год то физички будем могао", рекао је Харт.

Гвардиола се одлучио да у Манчестер доведе Клаудија Брава, голмана који више одговара његовој фудбалској филозофији.

"Људи имају право на своје мишљење и да дају изјаве какве они желе. Можда ће бити у праву можда не. Оно што ја могу јесте да бринем о себи, да радим на својим могућностма, да будем најбољи што могу".

Одлука о преласку у Торино је сигурно била тешка за искусног чувара мреже.

"Нећу да лажем, нисам имао 25 опција. Торино је стварно добар избор за мене и дефинитивно сам био узбуђен што одлазм у Серију А и што ћу играти за Торино. Та одлука је била добра у тој ситуациј. Осећао сам да сам способан да то радим тамо где је најбоље за мене. У клубу сам са великом посвећеношћу, даваћу све од себе, па шта се деси, деси се", рекао је Харт.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар