Икарди: Волео бих као Занети, Тоти и Малдини, али...

...али не могу да обећам да ћу остати до краја каријере! "Људи те памте због таквих ствари и ја бих то урадио", рекао је Аргентинац.

Фудбал 16.10.2016 | 12:30
Икарди: Волео бих као Занети, Тоти и Малдини, али...
Мауро Икарди је продужио сарадњу са Интером и на Ђузепе Меаци ће остати до 2021. године, али у овом тренутку не може да обећа навијачима Неразура да ће цео фудбалски век провести у њиховом клубу, иако има искрену жељу да буде тако.

Аргентинац се диви фудбалским иконама, које су учиниле управо тако нешто.

"Не могу да обећам да ћу остати цео живот у Интеру, јер се у фудбалу никад не зна. Али моја је жеља да будем као Занети у Интеру, Тоти у Роми, Малдини у Милану. Људи те памте због таквих ствари и ја бих то урадио. Са управом сам се договорио још у августу, тако да смо прилично мирно потписали уговор", рекао је одлични нападач у изјави за Скај Спорт.

Интерове амбиције у овом тренутку су прилично нејасне. Екипа у једном делује да има врхунски квалитет, али убрзо распрши све те илузије.

"Ми нисмо инфериорнији од других, имамо играче врхунског квалитета и можемо да урадимо велике ствари, ако будемо желели", рекао је Икарди.

Икарди је одлично започео сезону, постигао је шест голова на седам утакмица у Серији А и дели лидерску позицију листе стрелаца са Гонзалом Игуаином и Карлосом Баком.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар