СДС данас у Добоју о резултатима избора

У Добоју је у току сједница Главног одбора Српске демократске странке /СДС/ на којој би требало да буду анализирани резултати протеклих локалних избора.

Република Српска 08.10.2016 | 08:23
СДС данас у Добоју о резултатима избора
Сједница се одржава у Хотелу "Парк", а изјава за новинаре предвиђена је у 14.00 часова, најављено је из СДС-а.

Сједница Главног одбора СДС-а одржава се на захтјев предсједника странке Младена Босића, којег је 5. октобра у потпуности подржало Предсједништво.

Члан Предсједништва СДС-а Милован Бјелица тада је, одговарајући на питање новинара ко је најодговорнији за лош изборни резултат СДС-а, рекао да је највећа одговорност на предсједницима општинских одбора СДС-а.

Босић је у изборној ноћи изјавио да се осјећа одговорним за лош резултат СДС-а на локалним изборима када је ријеч о кандидатима за начелнике општина, као и да ће бити покренута анализа и одговорност.

"СДС ће врло брзо анализирати резултате избора, видјети о чему је ријеч, колики је утицај и чега на овако лош резултат и практично покренути одговорност унутар странке за све нивое, почевши од мене", рекао је Босић.

Извор: Агенције

Коментари / 33

Оставите коментар
Name

Прст_на_цело

08.10.2016 07:14

Одговорност за овакав изборни резултат је подједнака како на опстинске одборе тако и на врховни одбор странке. Вас највеци проблем сада је слаб политицки инзињеринг. Прво сте допустили Додиковој агентури да вас медијски компромитује као квислинску власт у Сарајеву и то је трајало пуних 5 мјесеци до избора. Сасвим довољно времена да се насем интелектуално скромном народу испере памет. Онда сте се упецали на Додиков предизборни референдум без икакве припреме за то. А добро сте знали да це Додик расписати референдум (анкету) јер сте на вријеме имали све могуце информације. Ја као активан цлан СДСа обилазио сам доста опстинских одбора у истоцном дијелу РС. Видио сам једну неприродну и неозбиљну опустеност. А то је све последица недовољног ауторитета врха странке и недовољног притиска на све опстинске одборе. Кад је ријец о смјени Босица моје видјење је да га треба смјенити и на његово мјесто поставити једног дрског, енергицног, вјестог и рјецитог цовјека који зна загаламит и којем неце бити проблем да пред камерама буде такав. СДС има таквих људи а вас проблем је сто их само тразите у главном одбору странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ааа

08.10.2016 08:10

Свидја ми се твоја анализа ,како објасњавас губитак у истоцном дијелу

Name

Зашто Додик тако силно

08.10.2016 08:47

Жели одлазак Младена Босица?!!! Зато сто има гомилу папака који ће пристати на велику коалицију. Ми нисмо Њемацка. Само ће помоћи још већој и немилосрдној пљачки. Тако треба. За овце , чији је власник МД неће бити траве. Гласали су за смрт.

Name

Који је Твој ниво мозга

08.10.2016 09:36

Интилогенција је прејака за тебе. Мислим појам. Разне протуве црвендаци, себи дају та право да коментирају господу из СДС. Босица и Говедарицу.

Name

Ис

08.10.2016 07:15

10 година се константно срозава рејтинг странке. Од како је досао нисмо имали ни једну изборну побједу. Сада смо изгубили цак и опстине гдје је СДС владао од пада комуниста. Овом народу не пролази та твоја политика. Напусти кормило и спаси СДС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

08.10.2016 08:04

Сумрак СДС је поцео 2000. после тих избора су Цавиц,Саровици Калиниц отисли у ОХР и потписали да це постовати све наредбе које смисле странци...и то је био крај СДС а касније су досли ови којима је само циљ д асе увале негде у неку фотељуи извуку неку пару преко неког тендра и слицно

Name

Димњачар

08.10.2016 08:13

Свака особа са РЕГУЛАРНО завршеном средњом и вишом школом, бојкотовала је вашу анкету, велика већина и изборе. Ваши талови са Додиком у "заузимању" Сребренице, запуштене вароши пуне сиротиње од које је и бог дигао руке, у најмању руку је било одвратно. Не можете у исто вријеме "пријетити" хапшењем вашем колеги Додику, и оснивати некакве коалиције, нису сви на грани расли! Велика је разлика између мудре и сељачке политике. Да си се јавно покакио у анкету, данас би састанчили у Бањалуци, то можеш упитати било коју особу која није изашла на изборе. Људи само желе да слободно дишу, да живи од свога рада. Ви ваше Јануаре, Фебруаре, Мартове можете набити на К! Вас је народ казнио, а ваше другаре ће казнити друг судија у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

08.10.2016 09:48

БРАВО ДИМЊАЧАР - ВРЛО ВУЛГАРНО ПРОСТА, ЈЕДНОСТАВНА, АЛИ ТАЧНА КОНСТАТАЦИЈА... А ЗА КОМЕНТАР - МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ СВЕ ОБЈАСНИО У ЕМИСИЈИ "КОД МАТЕ" - СРЕЋА ЈЕ ШТО ЈЕ БИО ЕУФОРИЧАН И ХВАЛИСАВ, ПА ЈЕ НЕОПРЕЗНО РЕКАО ПРЕВИШЕ, АЛИ ЈЕ ЈАВНО РЕКАО ИСТИНУ (ШТО СЕ КОД ЊЕГА СТВАРНО РИЈЕТКО ДЕШАВА) - ТАЧНО ЈЕ КОНСТАТОВАО ДА ОДЛУЧНИ И ПРЕЛОМНИ ДОГАЂАЈ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ СИГУРНО НИЈЕ БИЛА АНКЕТА, БИО ЈЕ ТО ОНАЈ ГЛУПИ ПРОТЕСТ ОПОЗИЦИЈЕ И ЊЕГОВ КОНТРА ПРОТЕСТ - ПРОТЕСТ ЈЕ БИО НАЈЛУЂИ И ПОГРЕШАН ПОТЕЗ ОПОЗИЦИЈЕ КОЈИ НИЈЕ ТРЕБАО БИТИ НИ ОРГАНИЗОВАН, ЈЕР ЈЕ ПОКАЗАО СВУ СТВАРНУ НЕМОЋ И ЈАВАШЛУК ОПЗИЦИЈЕ, А НИЈЕ БИО НИ У СКЛАДУ СА ОСНОВНИМ НАЧЕЛИМА ДЕМОКРАТИЈЕ - ВЛАСТ СЕ ДОБИЈА НА ИЗБОРИМА, А НЕ НА ДЕМОСТРАЦИЈАМА... ЈАВНО ДЕМОСТРИРАТИ ИМАЈУ ПРАВО И МОГУ САМО СИНДИКАТИ И УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА, А НЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ. ПРОТЕСТ У ПРИЈЕДОРУ ЈЕ БИО ФИНАЛНО "ВАЉАЊЕ У БЛАТУ" ОПОЗИЦИЈЕ, А НАЈВИШЕ СДС-а. СВЕ ТО ЈЕ ДОДИК ВРЛО ПАМЕТНО И ЛУКАВО ИСКОРИСТИО И ЕФИКАСНО ПОНИШТИО КОНТРА-ПРОТЕСТОМ БЕЗ ОБЗИРА НА ЊЕГОВУ БРОЈНОСТ И НЕКУ ЊЕГОВУ УСПЈЕШНОСТ И ЕФИКАСНО ЈЕ ПЕЛЦОВАО ГРАЂАНЕ И "УНИШТИО" ОПЗИЦИЈУ... ПЛАСТИЧНО РЕЧЕНО ДОДИК ЈЕ ИЗВРШИО "ПРЕВЕНТИВНО ВАКЦИНИСАЊЕ СВИХ ПОТЕНЦИЈАЛНИХ ОПОЗИЦИОНИХ ГЛАСАЧА"... Е ЗБОГ ТОГА СВИ ПОЛИТИЧКИ ФУНКЦИОНЕРИ ОПОЗИЦИЈЕ МОРАЈУ ОДМАХ ДОБРОВОЉНО ОТИЋИ И ТО НЕ САМО У СДС-у, НЕГО И У ПДП-у и ЧАВИЋЕВОМ НДП-у. ИНАЧЕ ЋЕ ДОДИК ВЛАДАТИ ДО ЗАДЊЕГ ЦЕНТА КОЈИ МОЖЕ "ЛАПИТИ" ИЗ БУЏЕТА СВЕ ДО КОНАЧНЕ ПРЕЗАДУЖЕНОСТИ, КАДА ЋЕ САМ РЕЋИ ДА ОВАЈ НАРОД НЕ ВРИЈЕДИ ДА СЕ ЗА ЊЕГА БОРИ И ОТИЋИ САМ СА ВЛАСТИ У "МАЈЧИЦУ РУСИЈУ" - НАВОДНО ЉУТ....

Name

Политички аналитичар

08.10.2016 08:47

СДС ако хоце да побиједи 2018 мора изабрати новог лидера који је енергичан, дрзак, храбар, стасит, јаког гласа, одлуцан и који це имати ауторитет над опстинским одборима, али мора прије свега обици те опстинске одборе упознати их и видјети како ствари стоје и мора чешће долазити. Босица многи опстински одбори виђају само на тв. Не иде то тако. За изборе врх странке није ниста помогао опстинским одборима док је врх СНСД помогао својим бар су долазили на трибине ако ниста друго, има мјеста гдје врх СДС није досао ни на једну трибину, најдрастицнији примјер је Србац гдје је на централној трибини Младен Босиц изасао први да говори јер се зурио и рекао само на брзину несто да казем након 6 година не долазења у Србац. И таквих је низ примјера. Зову га на отварање у Истоцно Сарајево он се не појави а Додик дође и отвори студентски дом Радован Карадзиц, у Козарској Дубици када је била криза у опстинском одбору нико из врха се није хтјео укљуцити све су препустили стихијски да се десава, у Фоци нису успјели једног кандидата кандидовати јел се то мозе десити СНСД у не мозе, и тако има јос примјера. Све у свему нема ауторитета врха странке то се осјети на терену и преноси се на народ а народ то преноси на гласацки листиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харрy Поттер

08.10.2016 09:32

Управо тако, предсједник треба да се стави максимално у функцију странке и да се бави том проблематиком а не да поред има сто функција. Будуци предсједник треба да се посвети само странци и да координисано са сарадницима појаца рад на терену и резултати це доци.

Name

дића

08.10.2016 09:02

Да буду добри и сабрани

ОДГОВОРИТЕ
Name

роб

08.10.2016 09:15

Зар их није срамота да засједају

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

08.10.2016 09:31

Требату мијењати и руководство у опстинским одборима.Код нас у Градисци ставе на листу за одборника зену која 10 година продаје цигаре и дуван на бувљаку,и плус тога неписмена,народ немозе да се исцуди откуд она на листи

Name

србин.аније снсдр

08.10.2016 09:49

Ако овај народ хоће реда и поштења нека погледа како ради Раде Савиц из Лопара. Ако има народни цовјек то је Савиц, паметан као Шаровиц а омиљен.

Name

Аналитицар

08.10.2016 10:11

Др Радо Савиц је једини тренутно у СДС који мозе да буде предсједник странке - потице из угледне српске породице, млад али политицки искусан, побједјује треци мандат утастопно у Лопарама, без афера, одан странци за разлику од Вукоте, Тадица, Мицица....

ОДГОВОРИТЕ
Name

раду

08.10.2016 10:28

За предсједника.

Name

Мирко

08.10.2016 10:47

Само др Милицевиц.

Name

ДЕ ГОТХИА

08.10.2016 11:00

О ГОСПОДИНУ РАДУ САВИЋУ СЕ У ШИРОЈ ЈАВНОСТИ НЕ ЗНА АМА БАШ НИШТА И ЗАТО ЈА И НЕ КАЖЕМ НИСТА - АЛИ ЗАР НИЈЕ УПРАВО ПРОБЛЕМ У СДС-у ДА ЈЕ ОН КАО УСПЈЕШАН НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ПОТПУНИ АНОНИМУС - КАО СТО СЕ У ШИРОЈ ЈАВНОСТИ ГОТОВО НИШТА НЕ ЗНА НИ О ДР МИЛИЧЕВИЋУ НАЧЕЛНИКУ ТЕСЛИЋА КОЈИ ЈЕ ДО НОГУ ПОТУКАО ОНОГ "ПРОВАЉЕНОГ" МИНИСТРА ЗДРАВЉА БОГДАНИЋА.

Name

Реално

08.10.2016 10:37

Само нове снаге у врх странке, који су се доказали директним кандидовањем и побједама. Без сумње најквалитетнији кадар је др Савиц (патриота, породицан, образован, побједник, прихватљив за све фракције...). Уз њега тим да буду Бозовиц, Милицевиц, Вукота, Сесиц, Латиновиц, Јериниц...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

08.10.2016 10:57

Неце моц без Дроњка.

Name

ДЕ ГОТХИА

08.10.2016 10:51

ДАНАС ЈЕ ЗАДЊА ШАНСА ДА СДС ДЕФИНИТИВНО НЕ ЗАВРШИ У ПРОШЛОСТИ И ИСТОРИЈИ. ОВАЈ ПОРАЗ ЈЕ ОДЛИЧАН ПОВОД И КОНАЧНА ШАНСА ЗА БУДУЋЕ УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ, А И КРАЈЊЕ ЈЕ ВРИЈЕМЕ И ПРАВИ ТРЕНУТАК ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕОРГАНИЗАЦИЈА СДС-а И ОЗБИЉНА ДЕМОКРАТСКА РЕФОРМА. БОСИЋ СЕ МОРА ПОВУЋИ ЗБОГ СВИХ ГРЕШАКА И ЊЕГОВИХ И ТУЂИХ, КОЈЕ ЈЕ ОН И ЊЕГОВ ТИМ НАПРАВИО ИЛИ ПРИКРИВАО - ЈЕР ЊЕГОВИМ ОДЛАСКОМ НЕ НАСТУПА НИКАКВА НОВА ШТЕТА КОЈА НИЈЕ ВЕЋ НАСТУПИЛА, НЕГО НАПРОТИВ НОВИ "БУМ" - ПОЗИТИВНА ЕКСПЛОЗИЈА СТРАНКЕ (СЛИЧНО КАО ХДЗ СА ПЛЕНКОВИЋЕМ!!!). ПОТРЕБНО ЈЕ ИЗАБРАТИ САМО ПРИВРЕМЕНО РУКОВОДСТВО, А ДОНИЈЕТИ МОДЕРАН ДЕМОКРАТСКИ СТАТУТ И ОРГАНИЗОВАТИ ВАНРЕДНЕ ИЗБОРЕ ЗА СВЕ ОРГАНЕ СТРАНКЕ, ОД ОПСТИНСКИХ ДО РЕПУБЛИЧКХ, А ЗАТИМ ОРГАНИЗОВАТИ ВАНРЕДНИ КОНГРЕС И СВЕ ТО ЈЕ ПОТРЕБНО ЗАВРСИТИ У ОВОЈ ГОДИНИ. ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ СЕ МОРАЈУ ПРОВЕСТИ НА НАЧЕЛУ ЈЕДАН ЧЛАН - ЈЕДАН ГЛАС И НИКАКО ДРУГАЧИЈЕ, А ДА МОГУ ГЛАСАТИ САМО ЧЛАНОВИ СА ЧЛАНСКИМ СТАЖОМ ОД НАЈМАЊЕ ЈЕДНЕ ГОДИНЕ. КОНАЧНО ТРЕБА ЗАУСТАВИТИ СТАТУТАРНО ХЕЛИКОПТЕРСКО КООПТИРАЊЕ ЧЛАНОВА У ОРГАНЕ И ВАНРЕДНОГ ИМЕНОВАЊА "УЛИЗИЦА" У ОРГАНЕ СТРАНКЕ. УКИНУТИ КОЈЕКАВЕ РЕГИОНАЛНЕ ПОТПРЕДСЈЕДНИКЕ СТРАНКЕ, КОЈИ СЕ ПОНАШАЈУ КАО СЕОСКИ КНЕЗОВИ И ПРАВЕ НЕЛОЈАЛНЕ КОАЛИЦИЈЕ И ХАОСУ ИЗБОРНИМ ЈЕДИНИЦАМА И СТАТУТОМ ЗАБРАНИТИ ДА ВИСОКИ СТРАНАЧКИ ФУНКЦИОНЕР МОЖЕ ВРШИТИ БИЛО КАКВЕ ИЗВРШНЕ ФУНКЦИЈЕ У ВЛАСТИ - А ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА СТРАНКЕ УВЕСТИ ПРАВИЛО ДА МОЖЕ И МОРА ВРШИТИ ЈЕДИНО ФУНКЦИЈУ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ РС - АКО ВЛАДУ ПРАВИ СДС. И КОНАЧНО СДС ТРЕБА ПРЕСТАТИ СА СТРАНАЧКИМ САСТАНИЦИМА ПО ПЛАНИНАРСКИМ ДОМОВИМА У ШУМАМА ИСТОЧНЕ СРПСКЕ - ОД САДА ПА УБУДУЋЕ СЈЕДНИЦЕ ПОЧЕТИ ОРГАНИЗОВАТИ У БАНСКОМ ДВОРУ У БАЊА ЛУЦИ ИЛИ ХОТЕЛУ БОСНА У БАЊА ЛУЦИ, А ПРАВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТЕ, БЕЗ ОБЗИРА ИЗ КОЈЕГ СУ КРАЈА РС, НИКАДА НЕЋЕ ЗАПОСТАВИТИ ИСТОЧНИ ДИО РС, КАО ШТО ЈЕ ТО ЧИЊЕНО ДО САДА. ДА БИ СЕ ПОМОГЛО НАРОДУ НА ИСТОКУ - МОРА СЕ ОСВОЈИТИ ВЛАСТ У БАЊА ЛУЦИ И ТО ЈЕ УСЛОВ БЕЗ КОЈЕГА СТРАНКА НЕ МОЖЕ УСПЈЕТИ - У СВРХУ ХИТНЕ РЕАЛИЗАЦИЈЕ СВЕГА ОВОГА,, ОПШТА ПОДРШКА ГОВЕДАРИЦИ ЗА В. Д. ПРЕДСЈЕДНИКА, А ОСТАВКЕ НА СВЕ СТРАНАЧКЕ ФУНКЦИЈЕ ХИТНО ТРЕБА ДА ПОДНЕСУ И СВИ ТАДИЋИ, БОЈИЋИ, ПАНДУРЕВИЋИ, ШАРОВИЋИ, МИЋЕ МИЋИЋИ, ОБРЕНИ ПЕТРОВИЋИ И СВИ СЛИЧНИ КОЈИ СУ НАЈВИШЕ ДОПРИНИЈЕЛИ КАТАСТРОФАЛНОМ УНУТРАШЊЕМ СТАЊУ У ПАРТИЈИ И ПОЛИТИЧКОМ ПОЛОЖАЈУ СДС-а И КОД НАРОДА И У РЕПУБЛИЦИ, А КОЈА ДОВОДИ У ПИТАЊЕ ОПСТАНАК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

08.10.2016 11:22

Да поднесу оставке сви они који једини имају какав такав резултат??? Па стварно смо као народ пролупали!

Name

ДЕ ГОТХИА

08.10.2016 14:51

ЗА ИНФО: ЗА МЕНЕ СУ И МИЋО МИЋИЋ И ОБРЕН ПЕТРОВИЋ ИЗГУБИЛИ ИЗБОРЕ ЈЕР РЕАЛНО НЕМАЈУ СВОЈУ "ОПОЗИЦИОНУ" СКУПШТИНСКУ ВЕЋИНУ - У ОВАКВИМ УСЛОВИМА И СТАЊУ У РС ЗА МЕНЕ ЈЕ ТО ПОРАЗ... КАКВА ЈЕ ТО СКУПШТИНСКА ВЕЋИНА У ДОБОЈУ СА СНСД-ом.... А ИМАЛИ СУ СВЕ РЕСУРСЕ У СВОЈИМ ГРАДОВИМА. ПОБЈЕДНИЦИ СУ ОНИ КОЈИ СУ ДОБИЛИ И СКУПШТИНСКУ ВЕЋИНУ УКЉУЧУЈУЋИ ПАРТИЈЕ САВЕЗ ЗА ПРОМЈЕНЕ - ЈЕР ЈЕ ТАКО ДОГОВОРЕНО... ДА ЛИ ЈЕ И ТО БИЛО ПАМЕТНО, Е ТО ЈЕ ДРУГО ПИТАЊЕ, АЛИ ЗА ТО ЛОКАЛНИ НИВО СДС НЕ СНОСИ ОДГОВОРНОСТ. ИТД ИТД... ЈЕДНО ЈЕ ЈАСНО - МИЛОРАДА ДОДИКА САВЈЕТУЈУ ОДЛИЧНИ И СТРУЧНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ И ОН ТО ИМА ЧИМЕ ДА ПЛАТИ, А СДС БАЊА ЛУКА ЈЕ ЈАДАН ДОВЕО НЕКЕ ВУЧИЋЕВЕ ЕКСПЕРТЕ ЗА "СТРУЧЊАКЕ" КОЈИ СУ МНОГО ДОПРИНИЈЕЛИ ПОРАЗУ... СВЕ СЕ МОРА МЈЕЊАТИ

Name

младјо

08.10.2016 11:06

Начелник Теслића. Добитна комбинација!Наравно до доброг резултата треба повући доста резова, односно елиминисати све Додикове људе унутар СДС, понајвише у Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

08.10.2016 11:34

Разбио је у Теслићу републичку мафију која је све била дала да уништи СДС Добра ствар за град је што су упумпали у град коју стотину хиљада км куповином гласова ал хвала богу нису успјели побједити. Мићић,Милицевиц,Периц,Вукота,Латиновиц, Шешић,Петковић,Нинковић, су будућност СДС и само са таквим људима можемо успјети.

Name

Теслиц

08.10.2016 11:23

Вукота је дезертер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

08.10.2016 11:47

Веци дезертер је Лука Петровиц па је изабран.

Name

Гоја бл

08.10.2016 11:25

Господин Латиновић се не би требао искључити из ових комбинација. Човјек је радио фантастичан посао за свој град. Разлози су многи за то што се десило. Мислим да заслужује да буде у врху странке. Подршка из Бањалуке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

08.10.2016 11:29

Др Радо Савиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметном доста

08.10.2016 11:44

Босиц, Тадиц, Вукота, Мектиц, Немања Васиц, Бојиц, Александра Пандуревиц, Бабаљ, Драго Вуковиц...имају главну ријец у СДС, а вецина се није никада усудила да изадје на изборе један на један против неког од противкандидата (изузетак је Тадиц који редовно губи). С друге стране миноран је утицај вјецитих побједника др Раде Савица, Младјеновица из Братунца, Радмиловица из Гацка, Милицевица и других људи који дјелима показују како се води странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

08.10.2016 11:57

Сад се састанци у Добоју хахаха. Није висе Бијељина главно упористе СДС-а....

ОДГОВОРИТЕ
Name

тзхц

08.10.2016 12:32

СЗП је изгубио изборе оног дана када је Бакир одобрио паре ММФа сто је Додику дало вијетар у Ледја(а био је на кољенима).Наравно ја сам био сигуран да је тим потезом запецатио политицку каријеру обадвојице.Народ у федерацији је умио да казни најбогатију коалицију СДА СББ,као ономад СДП.Као сто видимо будуцност су независни кандидати и листе сто це реци људи из комсилука које народ познаје као постене суградјане.80% становниства је сиротиња,обесправљена радницка класа,незапослени,демобилисани,...а они су сити лафине.Они не воде високу политику,довољно је само да им понудис наду и они це те слиједити у борби против лазних Националиста и Социјал демократа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

08.10.2016 17:08

Има босиц замјену то је Милан Милицевиц нацекник Теслица

ОДГОВОРИТЕ