СП - Џеко: Није реално 4:0, али смо далеко од Белгије!

Репрезентација БиХ доживела је дебакл у Бриселу, а капитен Един Џеко сматра да је његов тим поклонио неке голове Белгији.

Фудбал 08.10.2016 | 11:30
СП - Џеко: Није реално 4:0, али смо далеко од Белгије!
"Црвени ђаволи" су до друге победе у квалификацијама за Светско првенство стигли са 4:0, а меч су преломили већ у првом полувремену са два гола.

"Мислим да 4:0 није реалан резултат. Нећу рећи да смо играли добро, играли смо лоше, али опет мислим да смо им неке голове поклонили. Док нисмо примили тај први гол имали смо ту неку игру, држали смо лопту и онда смо из две полушансе примили два гола. Али, реално ми нисмо на нивоу Белгије, остаје нам она реалност, а то је да се боримо за друго место", рекао јеЏеко.

БиХ има три бода из два меча, упола мање од Белгије и Грчке, а изједначена је са Естонијом. "Змајеви" у понедељак дочекују Кипар који је без бодова.

"Нисмо одиграли на нивоу сви, од првог до задњег и то је највећи кривац. Нема се шта одбити од главу што се тиче система. Ови момци имају доста утакмица у својим ногама и ако бисмо кривли систем то би био само алиби", додао је нападач Роме.

Извор: Б92

Фото: Слободна Босна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кики

08.10.2016 13:19

Мени се уцинило да Сусиц сједи на клупи. Људи ви одете играт против Белгије, офанзивно, као да сте Бразил. Ту се игра бункер, и цува се бод. Па кад и губис 1-0 и није тако страсно,имас сансе да изједнацис... овако се бламирате.Меса као да је Телетабис.

ОДГОВОРИТЕ