Караџић: Исти људи су организовали Ђенову и дрон!

"Не може неко из Албаније да дође у Београд, попне се на кров цркве и пусти дрон, а да то нико не зна. Нема говора о томе", каже доскорашњи први човек српског фудбала!

Фудбал 07.10.2016 | 21:30
Караџић: Исти људи су организовали Ђенову и дрон!
Бивши председник фудбалског савеза Србије Томислав Караџић сматра да су исти људи организовали нереде у Ђенови и на утакмици са Албанијом у Београду, јер како он каже не може неко из Албаније да дође у Београд, попне се на кров цркве и пусти дрон а да то нико не зна.

Караџић такође наводи да су погрдни повици и графити на његов рачун нешто на шта човек на тој позицији мора да се навикне.

"Ко то не може да прихвати, не треба да се бави овим послом. Више је то био проблем за породицу, која је тешко преживљавала те оптужбе, него за мене. Ја нисам лопов, никад ништа нисам украо. Све је то потекло од људи који су организовали Ђенову и дрон. Све иста кухиња", каже Караџић за Информер.

Зар није дрон дело Албанца Исмаила Морине?

"Можда је и он био неки шраф у организацији, шта знам. Али нема дилеме да је имао подршку одавде, из Србије. Не може неко из Албаније да дође у Београд, попне се на кров цркве и пусти дрон, а да то нико не зна. Нема говора о томе. То је невероватно. Колика је само храброст извести ту операцију, и то против своје земље, своје репрезентације, против националног интереса, а наочиглед целе Европе. Свака част. То без велике подршке не може никако да се изведе".

На кога сумњате?

"Знате ли шта се десило после дрона до данас? Само сам ја кажњен са 70.000 динара због лоше организације утакмице. Саслушан сам у тужилаштву и кажњен", рекао је Караџић.

Јесте ли се некад плашили за живот?

"Шта знам... Добијао сам некакве претње, ено имам код куће пуну фасциклу којекаквих глупости о томе. Али мислим да онај ко прети, тај не уради ништа. Не дугујем никоме ништа. У ствари, дугујем само навијачима Партизана који су свих година највише стајали иза мене и подржавали ме. То је једини мој дуг и признање за подршку".

Како оценујете Кокезин почетак?

"Добро ради."

Шта вам се највише свиђа?

"Марљив, упоиран, посвећен фудалу, проводи много времена у ФСС, прича с људима, решава проблем и биће то добро."

Да ли вас је тиме изненадио?

"Не. На томе смо сви порадили. Знали смо већ годину дана да идемо путем промена руководства."

Имали сте вас двојица турбулентан период и износили тешке оптужбе?

"У почетку да. Решили смо то. Ви сте тако решили проблеме малтене са свима."

Само с Терзићем нисте решили никад?

"Зато што Терзић се бави неким другим стварима. Њега интересује, надам се уствари да га интересује, реафирмисање Звезде. То су други послови у односу на ове у ФСС. Овде водиш рачуна о својим клубовима, општинама, регионима, свим селекцијама. Желим Терзићу добар резултат", рекао је Караџић за Информер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар