СП - Драговић: Никада нећу заборавити деби против Србије!

"Међутим, то је као и свака друга утакмица. Можемо освојити само три бода, као против Грузије", рекао је репрезентативац Аустрије.

Фудбал 07.10.2016 | 21:45
СП - Драговић: Никада нећу заборавити деби против Србије!
Аустријска репрезентација намерава да против Србије, у недељу, наступи веома хабро и самоуверено, као и против Велса, када је играла нерешено 2:2. Селектор Марсел Колер је казао да аустријски фудбалери против Србије треба да прикажу исту игру као против Велса.

Аустријска репрезентација допутоваће у Београд са 13 квалификационих утакмица без пораза, и осам победа на страни, уз реми који је остварен у Велсу. Колер је исказао велико поштовање према репрезентацији Србије, рекавши да имају одличне дриблере, које треба зауставити.

Његов мото за утакмицу у недељу је храбра игра и наставак успешног пута.

"Можемо играти исту игру као против Велса", додао је он указујући да ће домаћини офанзивно играти другачије од Велса, јер ће напади кретати претежно преко крила.

Састав против Србије остаће, како оцењују аустријски медији, непромењени. Оворено је једино да ли ће голман Роберт Алмер успети да излечи задобијене повреде. Њега би могао да замени Рамазан Ечан, који је у Велсу стао на гол у 58. минуту игре.

У тиму је свакако Александар Драговић, који се посебно радује сусрету са српском репрезентацијом, за коју је, као дете, маштао да ће некада заиграти.

"Међутим, то је као и свака друга утакмица. Можемо освојити само три бода, као против Грузије", рекао је он.

Иначе, Драговић је дебитовао у аустријском дресу баш против Србије 6. јуна 2009. године.

"То никада нећу заборавити, али од тада сам одиграо много утакмица. Због тога је недељна утакмица за мене као свака друга", истакао је он указујући да очекује велики број српских навијача.

И Јулиан Бамгартлингер очекује да ће бити веома бучно на стадиону у Београду, али поручује да аустријска репрезентација путује у Србију са пуно самоуверења добијеног после Велса, и са жељом да из Беогарда "нешто понесе".

Истовремно подвлачи да се српска репрезентација налази у успону и да желе квалификацију да искористе како би заборавили прошлу за Европско првенство.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар