Свијет је погрешно разумио "Титаник"

"Титаник" сте сигурно погледали макар једном, и велико је питање да ли сте уопште опростили Роуз што је дозволила да Џек потоне иако је било сасвим довољно места за обоје, то је чак признала и сама Кејт Винслет.

Свијет 05.10.2016 | 22:49
Свијет је погрешно разумио "Титаник"
Али, иако је филм објављен заиста давне 1997. године, и даље га не заборављамо. И не само да га не заборављамо, већ и даље размишљамо о могућим теоријама иза трагичне љубави Џека и Роуз. Једна таква се појавила и на форуму Реддит и заиста је невероватна. 

Теорија каже следеће: Џек уопште не постоји. Никада и није био на броду, и представља само измаштан лик из Роузине кухиње. 

Корисник Реддита који је изнео ову смелу теорију дао је и појашњења:



Роуз је била изузетно несрећна пре него што је упознала Џека. Заправо, толико несрећна, да постоји могућност да психички није најстабилнија, а ко би и био када га очекује венчање са особом коју не воли, на брак је примора јер је породица запала у финансијску кризу, и има онакву мајку.

Уосталом, Џек и Роуз су се упознали тако што ју је џек одговорио од тога да себи одузме живот.

Дакле, када смо установили да је Роуз сигурно била лабилна, и у тешком животном положају. Тражила је охрабрење од некога, али никог није било на видику. Зато је измаштала Џека, тако другачијег од њеног вереника. 

Такође, подсећа овај форумаш, не постоји физички траг о Џековом боравку на броду. Чак и Роуз, као старица, то признаје ловцима на благо. Уосталом, зар би га заиста тек тако пустила да потоне да је заиста постојао?

Зато је, уверен је он, Роуз све измаштала - да, чак и оне вреле сцене из кочије, или ону када је слика голу.



 Извор: Миррор.цо.ук

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пасха

06.10.2016 00:20

Потонуце је завјера,права прица испод тепиха,потонуо да би се наплатило осигурање јер је костао превисе новца,зидовска завјера

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

06.10.2016 12:45

ТИТАНИК НИЈЕ ПОТОНУО?????? ТИТАНИК И ДАЉЕ ПЛОВИ ПОД ИМЕНОМ МИРРОР.ЦОУК!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кајакас.

06.10.2016 15:49

Е 'па господо овде неком мозак не ради!